×

BitTorrent 7.10.5 Build 45272

BitTorrent 7.10.5 Build 45272

BitTorrent , dosyaları aktarmak için tasarlanmış eşler arası bir protokoldür. Kullanıcılar doğrudan bir dosyanın bölümlerini göndermek ve almak için doğrudan bağlanırken , merkezi bir izleyici tüm eşlerin eylemlerini koordine eder ve dağıtılan dosyaların içeriğini bilmeden bağlantıları yönetir. İle Bit Torrent , kullanıcılar indirmek aynı anda yükleyebilir, böylece ağ bant genişliği mümkün olduğunca verimli yönetilir. BitTorrent , belirli bir dosyayla ilgilenen kişi sayısı arttıkça, diğer dosya aktarma protokollerinden daha iyi çalışmak üzere tasarlanmıştır .

HMA’ya bağlan! Pro VPN hizmeti İnternet faaliyetlerinizi isimsiz olarak şifrelemek için! 

Kullanımı kolay BitTorrent ile büyük dosyaları indirinPC için çevrimdışı yükleyici. Hızlı hızların, basit bir arayüzün, güçlü seçeneklerin ve daha fazlasının tadını çıkarın. Şimdi ücretsiz, sınırsız indirme ile başlayın.

Özellikler ve Özellikler

Ultra hızlı dosya teslimi
Büyük dosyaları hızlı ve verimli bir şekilde taşıyın. Teknoloji büyük dosyaları küçük parçalara böler. Dosyalar daha sonra bir veya daha fazla farklı kaynaktan parça parça indirilir. Dosyalar küçük parçalara ayrıldığından, daha az bant genişliği kullanırsınız. Bu, indirmelerinizin daha hızlı hareket ettiği anlamına gelir.

Bedava, sınırsız indirme
İndir gigabayt. Terabayt indirin. Petabayt dağıtın. Bit Torrent ile, indirebileceğiniz dosya sayısının veya taşıyabileceğiniz veri miktarının bir sınırı yoktur.

Devam eden indirmelerde anında oynatma
İndirirken izleyin. Dosyaları kullanmaya başlamak için indirme işleminin bitmesini beklemeniz gerekmez. Medya dosyalarında oynat düğmesine basın ve indirdiğiniz sırada onları izleyin, dinleyin veya okuyun.

Dahili bant genişliği yükseltici
Bağlantınız için hızı optimize edin. Bit Torrent, hızlı dosya teslimini sağlamak için ağ ve İnternet bağlantınıza bağlı olarak bant genişliği kullanımını otomatik olarak ayarlar. İndirmeleriniz arka planda çalışır. Bu, görüntülü sohbetleri veya oyun oynamayı asla yavaşlatmayacakları anlamına gelir .