×

2019 İçin En İyi Web Hosting Sağlayıcıları

2019 İçin En İyi Web Hosting Sağlayıcıları

Uzman hosting editörümüzden fiyat karşılaştırmaları ve yorumları kullanarak en iyi 2019 web hosting sağlayıcılarını bulun. Ayrıca e-ticaret, kurumsal, belirli içerik yönetim sistemleri ve daha fazlası gibi farklı ihtiyaçlar için barındırma bulabilirsiniz.

Web barındırma sağlayıcılarının CNET 2019 dizinine hoş geldiniz. Bu dizinde, biz gibi sağlayıcıları barındırma iyi web sitesinin birkaç bakacağız Bluehost , Hostgator ,  A2Hosting ,  Hostinger ,  Dreamhost’tan ,  Hosting InMotion ve daha fazlası. Bu değerlendirmede WordPress, Paylaşımlı Hosting, VPS ve daha pek çok hosting ürünü ve aylık ve yıllık plan çeşitliliği sunan ticari hosting sağlayıcıları sunuyoruz.

Devamını oku:  2019 için en iyi web sitesi üreticileri

Aşağıdaki satıcıların her birine biraz daha derinlemesine bakalım.


140x80-Bluehost-logo-NEW1

Bluehost 

  • Ücretsiz SSD ve Ücretsiz SSL
  • Ücretsiz Alan Adı
  • 24/7 Destek
  • 30-gün para iade garantisi
  • Paylaşılan Ana Bilgisayar 2,95 $ ‘dan başlayan

Eğer bir iseniz  WordPress  kullanıcı, Bluehost dikkate almak sağlayıcı kesinlikle. Yönetilen WordPress hostingi temel paylaşılan barındırmadan biraz daha pahalı olsa da, şirketin hem özel WordPress hem de WooCommerce barındırma planları var (yönetim desteği ile birlikte). Ayrıca, ek bir ücret karşılığında bir siteye geçiş hizmeti sunar.

Şirket, en düşük fiyatlı paylaşımlı hosting hesaplarında bile düzenli günlük yedekleme yapma politikası için bonus puan aldı. Puan kaybetti çünkü düşük maliyetli paylaşımlı barındırmadaki promosyon fiyatı promosyon döneminden sonra yükseliyor. Bununla birlikte, Bluehost ayrıca 24-7 telefon desteği ve belirli planlara yönelik SSH erişimi sunma konusunda puan kazandı.


hostgatorlogostacked-v01-300x250-1

Hostgator 

  • Hosting, 2,75 $  / mo’dan başlayan  fiyatlarla .
  • WordPress barındırma $ 5.95  / mo ‘ dan başlayarak  .
  • Bayi barındırma 19,95 $  / ay ‘ dan başlayan  .
  • VPS hosting 19.95 $  / ay ‘ dan başlayan  fiyatlarla.
  • Adanmış sunucular  119 $  / mo.
  • Bulut barındırma  $ 4.95  / mo ile başlar.

HostGator  , neredeyse her ihtiyaç için planları olan tam hizmet veren bir barındırma şirketidir. İster başlangıçta, ister çok temel paylaşılan bir siteye ihtiyacınız olsun, ya da sadece kendi şirketinize adanmış kendi makinenizi çalıştırabilmeniz için, HostGator size yardımcı olabilecek bir hizmete sahip.

HostGator’un  yalnızca daha gelişmiş site oluşturucularının adanmış veya sanal sunucularını özelleştirmelerine izin vermekle kalmayıp aynı zamanda Linux veya Windows hosting seçmelerini de seviyoruz  . HostGator SSD’leri tüm planlarda desteklemese de, sunucularının çoğu daha hızlı sürücülerle donatılabilir.

HostGator  ücretsiz cPanel veya Plesk ile birlikte çalışma süresi izleme ve düzenli yedeklemeler için puan kazandı. SSH’nin daha teknik olarak eğimli şantiye operatörleri için mevcut olduğunu ve özel IP adreslerinin satın alınabileceğini sevdik. Dikkat çektik çünkü promosyon planlarının gidişatını belirledikten sonra fiyatın ne olduğunu söylemek zor. Bununla birlikte, 45 günlük cömert para iade garantisiyle, HostGator’ta neredeyse herkes için bir çözüm var.


inmotion barındırma

InMotion Hosting 

  • Hosting Paylaşılan yazılım  $ 3.99  / mo.
  • WordPress hosting $ 4.99  / mo’dan başlayan  fiyatlarla .
  • Bayi barındırma 13,99 $  / ay ‘ dan başlayan  .
  • VPS hosting 19.99 $  / ay ‘ dan başlayan  fiyatlarla.
  • Özel sunucular  99,99 $  / ay’dan başlar.

InMotion, en iyi hosting sağlayıcılarımızdır. Özellikle şirketin düşük seviye planlarında bile ücretsiz yedekleme ve SSH erişimi sunmasını seviyoruz. Entegre WP-CLI ile WordPress desteği de mevcuttur.

İşte şirketin en yüksek notu almasının sebeplerinden bazıları. Hepsi bir SSD altyapısı sunuyorlar. Bilet / e-posta / sohbet desteği seçeneklerine ek olarak 24-7 telefon desteği var. Başka bir cPanel örneğinden kaydedilmiş bir siteyi açtıkları için temel bir site geçişi sunarlar. Ücretsiz SSL ve ücretsiz kötü amaçlı yazılım algılama sunarlar.

Kazançları tamamlayan  InMotion, 90 günlük para iade garantisi veriyor . Bunun üzerine, özel bir para tasarrufu ipucu. Fiyatlandırmayı ve teklifleri doğrulayan bir sohbet oturumunda operatör bana yayınlanan fiyatı birkaç kuruş düşüren bazı özel fiyatlar ve fırsatlar teklif etti. Ayrıca, promosyon fiyatlarının teklif süresi sonunda artarken, müşteri hizmetlerine başvurursanız InMotion’ın fiyatı geri çekebilecek “sadık bir müşteri indirimi” olduğu söylendi.


dh-logo-300x2502x-1

Dreamhost 

  • Hosting paylaşılıyor   2.59 $  / mo.
  • WordPress hosting 2.59 $  / ay ‘ dan başlayan   fiyatlarla .
  • VPS hosting  $ 15  / aydan başlar
  • Adanmış sunucular  149 $  / ay.
  • Bulut barındırma  ücreti 4.50 $  / mo.

Dreamhost  kalbimde özel bir yere sahip. Şirket, ticari hizmetlerine ek olarak, kar amacı gütmeyen kuruluşlara ücretsiz bir paylaşılan web sitesi sunmaktadır. Bağlı olduğum kar amacı gütmeyen kuruluş için ücretsiz bir web sitesi sağladılar; Bu teklif bugün hala 501 (c) (3) kar amacı gütmeyen kuruluşlara sunulmaktadır.

Bunun ötesinde,  Dreamhost  bir çok nedenden ötürü 5’in 5’i barındıran bir firmadır. Kendi kontrol panellerini çalıştırırlar; bu kolay ve anlaşılması kolaydır. Telefon desteği 24-7 mevcut olmasa da, sohbet ve biletlere cevap veriyorlar. Şirket tüm depoları için süper hızlı SSD’leri kullanıyor, ücretsiz bir SSL sertifikasına sahip (daha güvenli web taramaları için) ve daha teknik kullanıcılar için tasarlanan bu planlara SSH erişimi sağlıyor.

Dreamhost tarafından kazanılan neredeyse mükemmel puana yol açan iki faktör daha var. İlk olarak, şirketin fiyatı oldukça şeffaf. Fiyatlarda hiçbir gizli sonuç yok. Artı – ve tüm hosting sağlayıcılarımızda gördüğümüz en iyisi – Dreamhost, 97 günlük para iade garantisi veriyor. Onları denemek için kelimenin tam anlamıyla sıfır risk var.


hostinger-logo-1

Hostinger

Litvanya merkezli bir barındırma sağlayıcısı olan Hostinger , her beş saniyede bir yeni müşteri oluşturduğunu belirtiyor. 178 ülkede 29 milyon kullanıcısı ve ABD, Endonezya ve Brezilya’daki yan kuruluşlarıyla 2004 yılından beri faaliyet göstermektedir.

Hostinger, tümü WordPress için optimize edilebilecek hoş bir seçim seçeneğine sahiptir. Özellikle en ucuz planların bile, ihtiyacı olanlara bir miktar SSH erişimi sunmasını sevdik. Şirket, SSD performansı, özel IP ve bazı planlar için düzenli yedeklemeler sunduğu için puan kazandı.

Şirketi diğerlerinden ayıran şey, ilk yıl barındırma fiyatlarının ayda bir dolardan az olması. Şirketin en pahalı planı ayda 80 derecede düşük bir kuruş. Bu, gördüğümüz en ucuz barındırma programıdır, ancak fiyat bu ilk yıldan sonra artar. Nitekim, şirket planlarının çoğu, promosyon fiyatı sona erdikten sonra artar.

Hostinger ifadesinde 30 günlük para iade garantisi sunuyor, daha fazla tedarikçinin kullanmasını istiyoruz: “Herhangi bir nedenle Hostinger ile devam etmemeye karar verirseniz, satın alma işleminiz için tam bir geri ödeme teklif edeceğiz, soru sorulmaz.” Eğer sende var ise

Sorular, şirketin 24/7 mevcut sohbet hatları desteklemektedir.


iPage

  • Hosting paylaşılıyor  1.99 $  / mo.
  • WordPress hosting 3,75 $  / ay ‘ dan başlayan  fiyatlarla .
  • VPS hosting 19.99 $  / ay ‘ dan başlayan  fiyatlarla.
  • Özel sunucular 119,99 $  / ay ‘ dan başlayan  fiyatlarla .

Muhtemelen çoğu insanın iPage  ile ilgili olarak farkedeceği ilk şey  , paylaşılan barındırma hizmeti için inanılmaz derecede düşük fiyattır. 36 aylık plan için ayda iki dolardan az bir sürede, 75 yıldan az bir süre için üç tam yıl hosting satın alabilirsiniz;

Evet, bu fiyat 36 ay sonra biter, ama onları suçlayabilir misiniz? Şirket sınırsız bant genişliği sunma iddiasında değildir, ancak düşük seviye barındırma planları genellikle çok büyük miktarda trafik kapasitesi gerektirmez. Büyük bir dalgalanma sürdürürseniz, şirketle iletişim kurun; sizinle çalışırlar.

Şirket şimdi en düşük fiyatlı planlarında bile bir sürü freebies içeriyor. Hem Google hem de Bing için ücretsiz SiteLock web güvenliği ile birlikte 100 $ reklam kredisi sunuyorlar.

İPage’in  24-7 telefon desteği ve saçma fiyatının düşük olması üzerine 30 günlük bir garanti sunmasını seviyoruz  . Bütçeniz varsa ve Web hostingi denemek istiyorsanız, iPage’in sunduğundan daha iyi bir başlangıç ​​fiyatı bulamadık.


Gözden A2Hosting-CNET

A2 Hosting

A2 Hosting birçok şeyi doğru yapar. Tüm planlar için Linux ve Windows tabanlı sunucular, SSD, önbellek, CDN ve SSL sunarlar. Bazı planlar çalışma süresi izleme ve düzenli yedekleme sunarken, tüm planlar kötü amaçlı yazılım tarama ve otomatik düzeltme ve güncelleme sunar.

Şirket, HostGuard adında yönetilen bir barındırma hizmeti sunmaktadır. Bu hizmetin aboneleri ağ, donanım, yazılım ve güvenliği yöneten 24/7/365 “Guru Crew” destek ekibine erişebilir. Yönetilen WordPress müşterileri için barındırma hizmeti $ 11,99 / ay, VPS müşterileri için ise 32,99 $ / ay.

Şirket, iyi bir özellik seçimi ile sağlam planlar sunuyor. Endişelendiğimiz alan, tekliflerini nasıl sundukları. Pek çok barındırma sağlayıcısı gibi, yayınlanmış fiyatları da biraz yanıltıcıdır. İki yıllık hizmet için yaklaşık 150 dolar ödemezseniz, 3.92 dolar / ay için barındırma alamazsınız. Yenilemeler genellikle daha yüksek bir oranda olsa da, tavsiye ettiğimiz bir satış görevlisi sizden “sadakat indirimi” istemenizi tavsiye etti.

Diğer hosting sağlayıcıları gibi, A2 Hosting’in sınırsız planlarının sınırsız  olmadığı bir sürpriz olmamalıdır  . Hizmetlerini “benzer şekilde konumlanmış müşteriler” gibi kullanmanızı bekliyorlar. Bu bir otoyolda olmak gibi. Herkes hız sınırının birkaç mil yukarısında gidiyorsa, muhtemelen sorun değil, ama herkesin önündeki hızlı şeridi geçiyorsanız, muhtemelen yavaşlamanız istenecektir.

Şirket, 30 gün boyunca para iade garantisi veriyor ve “Herzaman” para iade garantisi veriyor. Evet, bir nevi. İstediğiniz zaman paranızı geri isteyebilirsiniz, ancak ilk 30 gününüzden sonra ne kadar geri alacağınız, acı verici bir şekilde karmaşık bir derecelendirme sistemine bağlı olacaktır.

Fakat yine de operasyonel olarak oldukça güçlüler. 24/7/365 desteği yalnızca sohbet ve e-posta ile değil, telefonla da kullanılabilir. Bir transferin mümkün olduğu kadar pürüzsüz hale getirilmesine özen gösterilmiş, özel alan göçleri sunmuşlardır. Ayrıca, en üst düzey planlardan birine girmeye istekliysen, şirket performans ve önbelleğe alma konusunda ciddi bir dikkat çekti.


koyun derisi

MochaHost

Özel kahve hayranları olarak MochaHost adını  seviyoruz . Ancak, şirketin tümünün sunduğu bir isim varsa, 5 üzerinden 4.5 puan kazanacaktı. MochaHost’un  5 üzerinden mükemmel bir skor elde etmemesinin tek nedeni  , düşük planlarından bazılarının SSD depolaması içermemesiydi.

Şirketin geniş bir ürün yelpazesi vardır, ancak şu ana kadar MochaHost’un  sağladığı öne çıkan özelliği  180 günlük para iade garantisidir. Şimdiye kadar gördüğümüz en iyisi bu ve herhangi bir barındırma deneyiminden kaynaklanan tüm risk riskini ortadan kaldırdı.

Genel olarak, şirketin tekliflerinin müşteri odaklı olmasından etkilendik. Örneğin, profillendirdiğimiz bazı barındırma sağlayıcılarının aksine (ve puanlarından düşülen), MochaHost’un yayınlanmış fiyatları, hizmetlerine yerleştikten sonra artmaz. Ömür boyu fiyat-kilit garantisine sahiptirler.

7 gün 24 saat ücretsiz geri arama telefon desteği, ücretsiz alan adı ve SSL sertifikaları dahil olmak üzere 7 gün 24 saat destek için müşteri merkezli diğer bonuslar da, bir MochaHost  müşterisi olduğunuz sürece  , 500 ücretsiz şablona sahip bir web sitesi üreticisi (ve gerekirse sitenizi özel olarak tasarlayacak bir servis), bir site taşıma hizmeti. Buna ek olarak, tüm planlar e-ticarete hazır ve ücretsiz alışveriş sepeti yazılımı ile birlikte geliyor.

Daha kurumsal odaklı müşteriler için, paylaşılan ve özel JVM’ler ile birlikte Java VPS teklifleri de dahil olmak üzere ciddi Java Tomcat barındırma ile birlikte geniş bir VPS ve bulut barındırma yelpazesi sunarlar. MochaHost adlı bir şirketle  , biraz kaliteli Java desteği beklersiniz ve buna sahipler. Öyleyse kendinize bir cuppa hazırlayın, bir tarayıcı penceresi açın ve MochaHost’a bir tur verin. Kararını vermek için yarım senen var, o yüzden MochaHost gerçekten senin fincan çayın değilse, anlayacaklar.


300x250-göbek-logo

Web Hosting Hub’ı 

  • Hosting paylaşılıyor  4.99 $  / mo.
  • WordPress hosting $ 4.99  / mo’dan başlayan  fiyatlarla .

Web Hosting Hub’ının giriş seviyesi bir başlangıç ​​fiyatı vardır, ancak bu kadar düşük fiyatlı bir katılımcı için şaşırtıcı derecede değerli bazı avantajları vardır.

Özellikle, Web Hosting Hub, BoldGrid’i site üreticisi olarak kullanır. BoldGrid aslında WordPress’in bir eklentisidir, bu yüzden kilitlenme yoktur. Bu, çoğu site kurucularının büyük sorunlarının üstesinden gelir: Genişletmek istiyorsanız sitenizi tamamen yeniden inşa etmenizi gerektiren o ana bilgisayar ve o araca kilitlenirsiniz. WordPress tabanlı bir çözüm kullanarak, WordPress’in oldukça büyük bir gücü gelecekteki genişleme için kullanılabilir.

Web Hosting Hub’ın  yeni müşteri sürecini nasıl tanımladığını beğendik  . Yeni müşterilere, “Hesabınızı kişisel bir arama sırasında ayarlama konusunda sizi yönlendiririz” diyorlar. Şirketin bir kaç kazancı daha var. Hepsi bir SSD altyapısı, otomatik güvenlik açığı yamaları ve özel bir güvenlik duvarı, belirli planlara yönelik SSH erişimi, ücretsiz site geçişi ve 90 günlük mükemmel para iade garantisi sunarlar.


Webhostingpad

Web Hosting Pad’i

  • Hosting paylaşılıyor  1.99 $  / mo.
  • WordPress hosting 2,99 $  / ay ‘ dan başlayan  fiyatlarla .
  • VPS hosting 29.95 $  / ay ‘ dan başlayan  fiyatlarla .

Web Hosting Pad’in güçlü bir uluslararası varlığı vardır. Şirketin ABD, Hong Kong, Çin ve Kore’de sunucuları var ve kayıt olduğunuzda hangi sunucu ve yeri istediğinizi belirleyebilirsiniz.

Pek çok satıcının sınırsız servis olarak adlandırdığı koşullar bakımından, Web Hosting Pad’in hizmet şartları sınırsız tanımlarının “artımlı” olarak adlandırdıkları olduğunu gösterir. Temel olarak, daha fazla kapasiteye ihtiyaç duyduğunuz için, hem hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olmak için hem de sistemlerini istismar etmeden kullandığınızdan emin olmak için sizinle görüşmek istiyorlar.

Şirketin giriş noktası fiyatlandırması son derece düşüktür ve bu sizi üç yıla kadar çok düşük maliyetli barındırma hizmeti satın alırken, promosyon sonrası fiyatının önemli ölçüde artacağını unutmayın; rakiplerinin geri kalanı. Bununla birlikte, 24-7 telefon desteğini, bazı planlarda SSD desteğini ve 30 günlük para iade garantisini beğendik.


SiteGround

SiteGround

  • Hosting 3,95 $ / mo’dan başlayan  fiyatlarla
  • WordPress hosting $ 3,95 / mo’dan  başlayan  fiyatlarla
  • Bayi sunucusu 3.50 $ / mo’dan başlayan  fiyatlarla
  • Bulut barındırma başlangıç  fiyatı 80.00 $ / ay

SiteGround , tüketici web barındırma sağlayıcısı ile kurumsal çözümlere cevap verenler arasında ortada durmaktadır . Tipik bir küçük işletmeden daha karmaşık web gereksinimlerine sahip küçük bir işletmeniz varsa, SiteGround ideal bir çözümdür.

Teklifler ayda 3,95 ABD doları kadar düşük olsa da, özellikle bir hazırlama sunucusuna erişim ve tek tıklamayla Git repo oluşturma dahil olmak üzere kullanışlı özelliklerle dolu şirketin GoGeek planını seviyoruz.

SiteGround ile ilgili hoşunuza gidebilecek çok şey var  , ancak şirket, ilk yıldan sonra barındırma maliyetlerinizi iki katına çıkartma politikası nedeniyle bazı puanlar kaybetti. Şirket buna ilk yıl indirimi diyor, ancak bu çok küçük, açık gri baskıda.

Artı tarafta, SiteGround ücretsiz otomatik günlük yedeklemeler, Cloudflare CDN’e erişim, tüm planlar için yüksek performanslı SSD’ler, sınırsız e-posta hesapları ve ücretsiz LetsEncrypt SSL sertifikasının sitelere entegrasyonu sunmaktadır. Şirket bant genişliğini ve depolamayı sınırlandırıyor, ancak sınırsız bant genişliği ve depolama sunduğunu iddia edenlerin bile hizmetlerinde gerçekten bazı sınırlamaları var.

Ne yazık ki, ücretsiz otomatik yedekleme servisine bir miktar “gotcha” var. Ayda 3.95 dolar ödüyorsanız (ilk barındırma yılı için, ardından ayda 9.95 dolar), ücretsiz olarak geri kazanamazsınız. Her geri yükleme, ne kadar küçük veya büyük olursa olsun, size 19.95 dolara mal olacak. Bunun hakkında ne hissettiğimden emin değilim. Bir yandan, şirketin, panik yapan müşterileri idare edebilecek teknik destek temsilcilerine maaş ödemesi gerekiyor. Öte yandan, ek bir ücret karşılığında birisine vurmak kötü niyetli görünüyor. Bununla birlikte, verilerinizi geri almak – herhangi bir fiyata – paha biçilemez.

SiteGround, müşterilerinin güvenliğini korumak konusunda oldukça proaktifdir. Sıfır gün güvenlik açıklarını azaltmaya yardımcı olacak gerekli yamaları ve web güvenlik duvarı kurallarını yazan özel bir güvenlik ekibine sahipler. Düzeltmeleri izlemek ve dinamik olarak tüm sunucularına uygulamak için AI tabanlı bir sistem kullanıyorlar.

Son olarak, şirket bir dizi özel kurumsal hizmet sunmaktadır. Dolayısıyla, GrowBig’i yaparsanız (onların orta seviye planının adı belirtildiği gibi), ne kadar büyük olursanız olun şirkette kalabileceksiniz.


1-1-Ionos-CNET-logo

1 & 1 IONOS 

1 & 1 IONOS  , tam bir e-ticaret yığını, etki alanı adı kaydı, Office 365 çözümleri ve çevrimiçi pazarlama programları ile birlikte çok çeşitli barındırma hizmetleri sunar.

Şirket ayrıca sırasıyla Plesk ve cPanel ile kullanılabilen üst seviye Windows ve Linux sunucuları da sunuyor. Şirketin, daha geleneksel Xeon tabanlı makinaların yanı sıra, düşük kaliteli Atom tabanlı özel sunucular sunduğunu görmek bizi çok heyecanlandırdı. Bazı temel deneyler veya site geliştirme çalışmaları yapanlar için harika bir kaynak, hafif donanımlı Atom sunucularından biri için üç aylık ücretsiz bir deneme süresine sahip olmalarıdır.

Şirket, çoğu plan için ilk yıldan sonra yüksek fiyat artışı için bazı puanlar kaybediyor, ancak bu fiyat artışını kendi sitesinde açık, görünür ve anlaşılması kolay hale getirmek için 1 ve 1’i övüyoruz.

Ana sayfalarının en altında “fineprints göster” adlı bir bağlantı bulunur. Tıklamak, promosyonlarının birçoğu için kısıtlamalar ve yenileme fiyatlandırmasıyla ilgili ayrıntılı bir liste sunar. Bu ayrıntı seviyesinin tüketiciler için kolayca erişilebilir olmasını sevdik.

Hızlı telefon için SSD tabanlı barındırma ve ücretsiz SSL sertifikası ile birlikte iyi telefon, e-posta ve sohbet teknolojisi desteği ve teklifleri tamamlayın ve 1 & 1 Barındırma kazanın hak ettiği beşte 4.6.


lp-logo-orangelunar

Lunarpages

  • Hosting 3,95 $ / ay ‘ dan başlayan  fiyatlarla .
  • Bayi barındırma 19,95 $ / ay ‘ dan başlayan  .
  • Bulut barındırma başlangıç  fiyatı 44,95 $ / ay .
  • Adanmış sunucular  99 $ / mo .

1998 yılında kurulan Lunarpages, en gelişmiş üç veri merkezini işletmektedir. İnternet omurgasına birden fazla GigE fiber bağlantısıyla donatılan şirket, sismik olarak desteklenmiş raflar ve dolaplar, tamamen yedekli Liebert HVAC soğutma sistemleri, haftalarca çalışabilen bir dizel jeneratör ve bir eylem öncesi kuru boru yangın söndürme sistemi geliştirdi.

Bu altyapının tümü, çok çeşitli barındırma hizmetlerini desteklemek için inşa edilmiştir. Ailenin sahip olduğu şirket, planlarına ücretsiz AutoSSL ve Let’s Encrypt SSL şifrelemesi sunarak işlem güvenliğinin önemini anlama konusunda puan kazanıyor. Şirket teknik olarak güçlü müşteriler için sofistike hizmetler sunarken, sizi hızlı bir şekilde kurup çalıştırmanız için bir Weebly web kurucusu seçeneğine de sahiptir.

Bazı planlar SSD performansı sunar ve çalışma süresi takibi yapılmamasına rağmen, şirket hem Linux hem de Windows planları önerdiği için bir onay aldı.

Teknik olarak eğim için, SSH erişimi, tahsis edilmiş bir IP adresi gibi, 2 $ / ay artış için kullanılabilir. Şirket, çeşitli gösterge panoları aracılığıyla yedeklemeye izin verir ve müşterilerin yedekleme işlemini otomatikleştirmek için komut dosyaları oluşturmalarına izin verir. Şirket otomatik olarak kötü amaçlı yazılım taraması gerçekleştirmese de, isterseniz bir tane isteyebilirsiniz.


Bigcommerce-logo-karanlık

BigCommerce

  • Standart plan 29.95 $ / ay ‘dan başlıyor.
  • Artı plan, 79,95 $ / ay’dan başlıyor.
  • Pro planı 249,95 $ / ay ‘dan başlayan fiyatlarla.

BigCommerce  , diğer IaaS (hizmet olarak altyapı) sağlayıcı yerine bir SaaS (hizmet olarak yazılım) sağlayıcısı olması nedeniyle diğer barındırma planlarımızdan biraz farklıdır. Başka bir deyişle, kendi sitenizi kurduğunuz ve yapılandırdığınız sanal bir makinede yer kiralamak yerine, BigCommerce size oluşturduğunuz ve çevrimiçi mağazaya giriş yaptığınız bir uygulama sunar.

Dolayısıyla, sunucular ve barındırma uygulamaları, SSH ve cPanel hakkında endişelenmek yerine, entegre edebileceğiniz iş uygulamalarına, kullandığınız satış kanallarına ve göze çarpan ürünlere ve envantere daha fazla önem vereceksiniz.

En önemli avantaj, kutunun dışında güvenli bir şekilde ev sahipliği yapabilir, trafik çekebilir, ziyaretçileri dönüştürebilir, ödemeleri kabul edebilir ve siparişleri gönderip yerine getirebilirsiniz. Ölçeklendirirseniz ve işinize özgü özel entegrasyonlara ihtiyaç duyarsanız, bunun gerçekleşmesini sağlayacak bir API bile vardır.

Servis fiyatı çok değişkendir. Gerçekten iki faktör var: işlem başına ne kadar ödediğiniz ve sunulan özellikler. Tüm planlar işlem başına 0,30 ABD doları ve yüzde olarak ücretlendirilir.

En sonunda, tahsil ettiğiniz miktarın yüzde 2,9’unu ödeyeceksiniz. Artı planına uymak, işlem ücretinin yüzde 2,5’ini düşürmenize yardımcı olur ve Google müşteri incelemeleri, müşterilerin ürün aramalarını filtreleme yeteneği ve özel SSL (önceden satın almış olabileceğiniz bir güvenlik sertifikası) ekler.

Pro planı pahalı, ama çok şey aldın. Öncelikle, her bir işlemin maliyetini önemli ölçüde daha az, yüzde 2,2’ye kadar paylaşıyorsunuz. Ardından, Plus plan özelliklerinin üstüne daha da fazla kişiselleştirilmiş filtreleme, fiyat listeleri, sınırsız API çağrıları, ayda 400 K $ ‘a kadar satış yapabilir ve premium hesap hizmetleri alabilirsiniz.

Barınmanızın her şeyden önce bir çevrimiçi mağaza kurmaya eğilimli olması gerekiyorsa, BigCommerce’a bir göz atın.


300x250-CNET-Greengeeks-logo

Greengeeks 

  • Hosting 3,95 $  / ay ‘ dan başlayan  fiyatlarla .
  • WordPress hosting 3,95 $  / ay ‘ dan başlayan  fiyatlarla .
  • Bayi barındırma 19,95 $  / ay ‘ dan başlayan  fiyatlarla.
  • VPS hosting 39.95 $  / ay ‘ dan başlayan  fiyatlarla .
  • Özel sunucular, 160 $  / ay’dan başlayan  fiyatlarla .

Büyük veri merkezlerinin tükettiği muazzam güç miktarı hakkında hiç endişeliyseniz, Green Geeks’e kaydolmak isteyebilirsiniz . Şirketin ismindeki “yeşil” Yeşil Geeks’in çevreye olan bağlılığını yansıtıyor. Rüzgar enerjisi kredilerinde gerçekte kullandığı enerjinin üç katını satın alarak enerji ekonomisine geri kazandırmaktadır. Şirket bunu bir çeşit yenilenebilir enerji sertifikasıyla yapıyor , bu da biraz karmaşık olsa da, sadece enerji açısından nötr olmadığı anlamına geliyor, aslında yeşil enerji ekonomisine yakıt sağlamaya yardımcı oluyorum.

Sırf yeşil olması, web sitelerinizle ihtiyacınız olanı yapma gücünüzü sınırladığı anlamına gelmez. Oldukça şaşırtıcı bir şekilde, düşük uçtaki hesap Git’e önceden yüklenmiş olarak hem SSH hem de WP-CLI (otomatik WordPress dağıtımları için yararlıdır) erişimi sağlar. Düşük seviye planlarda duyulmamış bir yetenek olan PHP ve PHP.INI’yi özelleştirmek de mümkündür.

Şirket, tüm SSD altyapısı, 24-7 telefon desteği, 30 günlük para iade garantisi, ücretsiz site göçü ve kötü amaçlı yazılım tespiti için ek puan kazandı. Sahip olduğumuz tek endişe, indirimli satın alma sürenizin sona ermesinden sonra, temel paylaşılan barındırma işleminin aylık 9,95 ABD dolarına yükselmesi.


300x250-çok-logo

 Glowhost 

  • Paylaşılan hosting / mo $ 4.95 ‘ dan başlayan
  • Bayi barındırma başlangıç fiyatı / mo $ 24.95
  • Elastik Siteler / mo $ 13,49 dan başlayan hosting
  • Yarı-zamanlı sunucular / mo $ 49,99 dan başlayan fiyatlarla
  • $ 129.00 / aydan itibaren başlayan özel sunucular yönetildi
  • Cloud VPS hosting / mo $ 79.00’dan başlayan fiyatlarla
  • Kurumsal bulut barındırma / ay başına $ 199.00

GlowHost, çok farklı barındırma ihtiyaçlarına sahip olanlar için çok çeşitli planlar sunar. FFmpeg, SHOUTcast ve podcast barındırma tekliflerini içeren medya barındırma planlarından özellikle etkilendik.

Şirket, sanal bir özel sunucu teklifini listelemiyor, ancak Elastik Siteler hizmetini VPS alternatifi olarak faturalandırıyor, basit bir paylaşılan barındırma planının kullanım kolaylığı ve VPS’nin performans ve ölçeklenebilirliğini sunuyor. GlowHost ayrıca kurumsal düzeyde hizmet sunmaya özel önem veren bir dizi farklı bulut barındırma planı sunar.

GlowHost , 91 günlük para iade garantisi için önemli puanlar aldı. DreamHost’un 97 günlük garantisinin altı gün gerisinde kaldılar, ancak bu rakamlarla birkaç gün içinde kim titriyor? Şirket ayrıca 24/7/365 telefon desteği seçeneği ve çoğu plan için ücretsiz cPanel teklifleri için puan aldı. Şirket dünya çapında 18 veri merkezini işletmektedir. Sonunda, şirket tüm barındırma hizmetlerini rüzgar enerjisi ile yönlendirerek önemli puanlar aldı.