×

eM Client 7.2.35595

eM Client 7.2.35595

Kullanımı kolay, ancak henüz PC için zengin özelliklere sahip bir e-posta istemcisi arıyorsanız . eM Client neye ihtiyacınız var! eM İstemcisi , Takvim, Görevler, Kişiler ve hatta Sohbet için destek verdiği için tam özellikli bir e-posta istemcisidir. Uygulamayı POP veya IMAP protokolü üzerinden e-posta hesaplarınıza Gmail, Yahoo, Outlook, Hotmail, iCloud hesaplarına bağlayabilirsiniz; ayrıca MS Exchange ve Google Apps desteği de vardır. Şimdi İndirin!

Geçiş eM Client geçerli gelen e-posta istemcisiTüm verilerinizi doğrudan Microsoft Outlook, Mozila Thunderbird, The Bat veya Windows Mail olarak alabileceğinizden daha kolay olamazdı, dakikalar içinde başlayabilirsiniz. Ek olarak, tüm verilerinizi kolayca mevcut birçok formata aktarabilir veya yedeklemeler yapabilir ve geri yükleyebilirsiniz.

Kullanıcı arayüzü çok temiz, modern görünümlü, özelleştirilebilir ve sezgiseldir. Yazılım 19 dilde yerelleştirme ve 10 renkli tema ile geliyor. Varsayılan “Modern” tema bir tanedir, ancak renk tercihlerinize göre değiştirebilirsiniz. Sol kenar çubuğu, e-posta hesaplarınıza, takviminize, görevlerinize ve kişilerinize erişmenizi sağlar ve doğru hesap gizlenebildiğinden ve iletişim bilgilerine, ajandaya ve sohbete erişmek için kullanabilirsiniz. Gerekirse sohbet ayrı bir pencereye ayrılabilir ve üç ana mesajlaşma servisini destekler: Google Talk ve Facebook ve Jabber ve dosya transferleri sunar.

E-posta okumak ve göndermek saf bir sevinç. Eğer olabilir Mesajlar Panelisolda veya altta veya devre dışı bırakılmış ve bu durumda yeni bir mesaj açtığınızda yeni pencerede görünecektir. Arama gerçekten hızlı ve doğru sonuçlar veriyor. Şık özelliklerden bazıları gecikmeli (zamanlanmış) e-posta gönderme, tam yazım denetleyici, e-posta şablonları ve imzalar, şifreleme mesajlaşma ve aynı anda e-postayla göndermek istediğiniz kişileri ekleyebileceğiniz e-posta boşlukları oluşturma. Bu çok faydalı olabilir ve size çok zaman kazandırabilir.

Tek dezavantajı, daha yüksek bellek kullanımıdır (örneğin Thunderbird’e kıyasla), ancak genel olarak en son sürüm tonlarca özelliği olan etkileyici bir e-posta istemcisidir. İki e-posta hesabına kişisel kullanım için ücretsizdir. İkiden fazla hesaba ihtiyacınız varsa (veya işletme kullanımı için ihtiyacınız varsa), premium bir sürüm satın almanız ve bana bu konuda güvenmeniz gerekir: araçta harcanan para çok iyi harcanacak para olacaktır.

Özellikler ve Özellikler

PGP Şifreleme Desteği
Program şimdi PGP’yi destekliyor – şifreli ve imzalı e-postalar göndermek için PGP anahtarlarınızı oluşturun veya alın. Talimatlar için videoyu kontrol edin.

Canlı Yedekleme
Artık yedeklemenin devam etmesi için uygulamadan çıkmanıza gerek yok. Program çalışırken yeniden çalışmaya başlayacaktır, böylece devam ederken bile çalışmaya devam edebilirsiniz.

Otomatik kişi Avatar indirme
Uygulama otomatik olarak kişileriniz için avatarları web’den indirir ve görüntüler. Gravatar’dan, etki alanı simgelerinden ve daha pek çok şeyden indirebilirsiniz.

Gelişmiş tablo düzenleyicisi
Tabloları düzenlemek çok daha kolay hale geldi; istediğiniz herhangi bir hücreyi, satırı veya sütunu yeniden boyutlandırabilirsiniz. Görüntüleri otomatik olarak

düzenleme ve temel düzenleme Görüntüleri
e-postalara yapıştırma artık her zamankinden daha kolay. Yalnızca otomatik olarak sığacak şekilde yeniden boyutlandırılmayacak, aynı zamanda boyutu manuel olarak değiştirebilecek, aynı zamanda döndürüp çevirebileceksiniz.

Gmail için
otomatik yanıtlar Gmail için otomatik ‘İşyeri Dışı’ yanıtları artık hizmetinizde. EMClient içindeki otomatik yanıtı yapılandırarak, herkesin e-postalarına yanıt veremeyeceğinizi bilmesini sağlayın.

Not : .NET Framework gerektirir . Ücretsiz sürümde, yalnızca 2 hesap ekleyebilirsiniz.