×

DriverPack Solution 17.10.14.19103

DriverPack Solution 17.10.14.19103

DriverPack Solution 17.10.14.19103

 

DriverPack Solution, VGA, Yonga Seti, SoundCard, LanCard, Wifi, Yazıcı vb. için sürücüler içeren bir programdır. Çeşitli bilgisayarlarda ve dizüstü bilgisayarlarda kullanabileceğiniz tüm Windows sürümlerinde (32/64 bit) kullanılabilir.

Güncel sürücü bulmak, PC veya dizüstü bilgisayarınızı yeniden yükleme sürecindeki en büyük engellerden biridir. Bu sürücüler çok önemlidir. Sürücüler, aygıtımıza yüklenen donanım ile sürücünün donanım ve yazılım arasında bağlantı kurma işlevi görevi gördüğünden onsuz bilgisayarınız düzgün bir şekilde çalışmaz.

DriverPack Solution’un avantajlarından biri, sürücüleri çevrimdışı olarak kolayca güncelleyebilmektir. İnternet bağlantısı kullanmadan sürücüleri hızlı bir şekilde güncelleyebilirsiniz. Çünkü driverpack solution ile gerekli tüm sürücü veritabanlarını indirirsiniz. İndirdiğiniz sürücü veritabanının çeşitli sürücüler içerir ve bilgisayarınızın hangi son sürüme güncellemek isterseniz sorunsuz bir şekilde güncelleyebilirsiniz.

Bilgisayarları ve dizüstü bilgisayarları sık sık yeniden yükleyenler için ya da bir bilgisayar teknisyeniyseniz, o zaman bu ISO biçimli yazılıma sahip olmanız gerekir. Sürücü güncelleme ve yazıcı sürücüleri de dahil olmak üzere bilgisayara yüklenen tüm donanımlar için en son sürücü güncellemelerini alma konusunda sizi büyük ölçüde kolaylaştıracaktır, web kamerası ve diğerleri..

 

İndirTık