×

ICQ 10.0 Build 36068

ICQ 10.0 Build 36068

Arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle iletişiminizi sürdürün. Ücretsiz mesajlaşma, ücretsiz görüntülü ve sesli görüşmeler , düşük maliyetli telefon görüşmeleri ve eğlenceli çıkartmalarla ICQ edinin . ICQ , iletişim deneyiminizi geliştirmek için size yeni özellikler ve güncellemeler getiriyor:

Ücretsiz sesli ve görüntülü aramalar
Sınırsız arama sadece birkaç tık uzaklıktadır! Araçtaki ücretsiz sesli görüşmeler ve görüntülü sohbet ile istediğiniz zaman istediğiniz yerde yakalayabilir ve el sallayabilirsiniz. İstediğiniz kadar konuşun ve fiyatlar konusunda endişelenmeyin.

Çeşitli temalar ICQ’nuzu
kişiselleştirin! Çok çeşitli temalar ve arka plan renkleri arasından seçim yapın. Parlak, renkli veya minimalist – program her ruh hali için temalarla birlikte gelir.

Dosya paylaşımı
Sohbet pencerenizden istediğiniz dosya türünü kişilerinize gönderin. Fotoğrafları, videoları, ses dosyalarını ve araçtaki diğer belgeleri paylaşmak hızlı ve kolaydır.

Sosyal ağlar
Yazılımı sosyal ağ hesaplarınıza bağlayın ve tek bir uygulamada tüm arkadaşlarınızla sohbet edin. Mesajlaşma uygulaması ile çok daha kolaydır.

Parlak ve renkli çıkartmalar
Sohbet uygulaması etiketleriyle daha eğlenceli. Ruh halinizi ifade etmek için çıkartmalar gönderin, arkadaşlarınızı neşelendirin veya sebepsiz yere!

Not : Flash Player gerektirir .