×

2019 İçin En İyi Web Sitesi Üreticileri

2019 İçin En İyi Web Sitesi Üreticileri

Küçük işletme sahibi, sanatçı, fotoğrafçı, yazar veya danışman olsanız da, kod yazmayı bilmeseniz bile, sizin için kolay bir web sitesi oluşturucusu vardır.

 

Bir web sitesi oluşturmak, MySpace ve Angelfire’ın eski günlerinden beri uzun bir yol kat etti. Artık, HTML bilmeden veya internetten hiç anlamıyor gibi görünmeden işinizi veya hizmetlerinizi kolayca ve profesyonelce sunabilirsiniz.

Web sitesi oluşturma endüstrisi son 10 yılda çok büyüdü ve web sitede ilk kez çalışanlar için çok zor gözüküyor olabilir. Ancak bu büyüme ve karmaşıklık aynı zamanda tüketicilerin her zamankinden daha fazla seçeneğe sahip oldukları ve ihtiyaçlarına göre oluşturulmuş bir üretici bulabilecekleri anlamına geliyor. Bir kaç favorinin açık ara öne çıktığı doğrudur – ve bu siteler genellikle başlamak için iyi bir yerdir ve yeterlidir. Sizin için site oluşturmanızı kolaylaştırmak, iyi bir karar vermenizi sağlamak ve sitenizi tasarlamanın eğlenceli yanına ulaştırmak için ihtiyacınız olan tüm bilgileri bu yazımıza derledik.

KARŞILAŞTIRILAN EN İYİ WEB SİTESİ ÜRETİCİLERİ

Ücretsiz deneme? Başlangıç ​​fiyatı*
En iyi genel web sitesi oluşturucu (ve en iyisi ücretsiz) Wix ‘sınırsız’ w / reklamlar $ 13 / ay
En iyi hazır ambalaj tasarımı Squarespace 14 gün 12 $ / ay
Kullanımı en kolay Weebly ‘sınırsız’ w / reklamlar 12 $ / ay
En özelleştirilebilir Duda 30 gün 14 $ / ay
En iyi fırfırlar seçeneği GoDaddy 30 gün 6 $ / ay
Yazarlar ve blogcular için en iyisi WordPress ‘sınırsız’ w / reklamlar 5 $ / ay
Temel e-ticaret için en iyisi Shopify 14 gün 29 $ / ay
Büyük mağazalar için en iyisi BigCommerce 15 gün v29 $ / ay

Ve son olarak;

11 Milyondan fazla üyesi bulunan                               Bedava-Sitem       sınırsız              11,99 TRY/ay

 

* **Başlangıç ​​fiyatı, reklam destekliyse daha ucuz planlar içermez. Bazı satıcılar, bazı planlarda ilk yıl için ücretsiz alan barındırma hizmeti de sunar.

Bu hizmetler editörlerimiz tarafından bağımsız olarak seçilir. Sitemizde yer alan herhangi bir şeyi satın alırsanız İNDİRTİK gelirden bir pay alabilir.

Biz fiyatları, 12 farklı web sitesi yapımcısından araştırdık ve hemen hemen 10 inceleme sitelerinden aldığı yorumları inceledik ve aşağıdaki sitelerin öne çıkanlarını sizlere sunduk. PCMag , Wirecutter , WebsiteToolTester , SiteBuilderReport , WPBeginner, Bedava-sitem isimli siteleri araştırdık ve sonuçta aşağıdaki araçları kullanarak bazı test siteleri oluşturmak için zaman harcadık. Sadece bir siteyi diğerinden ayıran kategorilere değil, iş sahipleri, sanatçılar ve yaratıcılar için de önemli olan kategorilere özellikle dikkat ettik.

Listenin sonunda, hangi yöne gideceğinizi hala bilmiyorsanız, sitenize başlarken kendinize sormanız gereken temel sorular da dahil olmak üzere en altta bir rehber ekledik. Son olarak, zaten bir web siteniz varsa ve yalnızca bir tabana ihtiyacınız varsa veya bir WordPress sitesi oluşturmakla ilgileniyorsanız, En İyi Web Hosting Servisleri listemize göz  atın .

En iyi genel web sitesi oluşturucu (ve en iyi ücretsiz seçenek): Wix

Wix, web sitesi oluşturucusunun baskınlığı için yarışta en önde gelen firmadır. 110 milyondan fazla web sitesi inşa edilmiş en büyük oyuncu ve en fazla araç, yetenek ve özgürlüğe sahip.

Wix, bir kullanıcı tarafından minimum çaba gerektiren bir uçta AI yakıtlı otomatik web sitesi oluşturucu (“Wix ADI”) sunarak, gelişmiş uygulamalar için açık geliştirme platformu olan Wix Corvid’e kadar tümüyle kullanım kolaylığı yelpazesini kapsar. Javascript, veritabanları ve veri odaklı dinamik sayfalar gibi. Deneyimi en üst düzeye çıkarmak için, örneğin bir şablonla başlıyorsanız, ancak bir şablonla başlıyorsanız sitenizde tutarlılığı korumak zor olabileceğinden, tek bir şerit (örneğin, Wix ADI, belirli bir şablon veya sıfırdan tasarım) seçmenizi öneririz. tamamen kişiselleştirmek istediğinize karar verin.

Bu alandaki birçok rakip gibi, Wix, reklamlarla bir başlangıç ​​sitesi oluşturmanıza izin veren ücretsiz bir temel sürüm sunar. Gördüğünüzü beğenirseniz, premium, reklamsız bir siteye harcayabilirsiniz. Fiyatlandırma , kişisel bir web sitesinin ihtiyacını karşılayan aylık 13 dolarlık bir “Combo” planıyla, aylık 49 dolarlık bir “Business VIP” e-ticaret planına kadar endüstri standartlarına girer . Bu fiyatlara bir etki alanı dahil değildir, bu nedenle ayrı ayrı hesaba katmanız gerekir . İstatistikler ve analizlerle ilgileniyorsanız, Wix’in kendine ait olmadığı için ücretli bir Google Analytics hesabı veya başka bir üçüncü taraf aracı edinmeniz gerekir.

Gözden geçirenlerin çoğu arasında net favoriler olmasına rağmen, Wix’in bazı dezavantajları var. Wix, plan katmanlarının her biri için veri sınırlaması olan az sayıdaki üreticiden biriydi; bu nedenle, sınırsız fotoğraf ve video yüklemek veya sitenize ayda 5.000’den fazla ziyaretçi beklemek istiyorsanız, seçmeden önce matematik işlemini yaptığınızdan emin olun. plan.

Ayrıca, editörün özgürlüğü ve seçenek yelpazesi çok küçük kararlar almak için zamanı veya eğilimi olmayan kişiler için çok zor olabilir ve tasarım esnekliği, format ve düzende daha pratik olmanız gereken anlamına gelir Çizgilerin dışına çok fazla çizemediğiniz daha yapılandırılmış veya sınırlı editörlerin aksine.

En iyi hazır paketlenmiş tasarım: Squarespace

Squarespace bizi lisede havalı bir çocuk olarak vurguluyor – yüzeyde gösterişli ve kalça, ancak altında biraz madde bulunmuyor. Wix ve Weebly arasında kullanım kolaylığı açısından bulunduğunu gördük, ancak tasarım kalitesi açısından sürekli olarak olumlu eleştiriler aldı. Gerçekten parlayabileceğini düşündüğümüz yer, daha az işlem ücreti ile güzel bir şekilde tasarlanmış bir sayfa ve e-ticaret büyümesi için yer isteyen küçük ve orta ölçekli işletmeler içindir.

Squarespace editörü, Wix ve Weebly kadar sezgisel değil, siz onu bulana kadar biraz çalışmanız gerekiyor. Çok sayıda eklenti, şablon ve araç vardır ve evrensel stil düzenleyici ve güçlü fotoğraf düzenleme yardımcı olur. Yanıt veren editör, sitenizin her zaman mobil cihazlarda iyi görüneceği anlamına gelir; ancak Wix veya Duda gibi mobil cihazlara özgü düzenlemeler yapamazsınız. Ayrıca, işletme sahiplerinin zihinlerini rahatlatması gereken yararlı ve hızlı müşteri hizmetleri için tutarlı yüksek puanlar bulduk.

Kareler , sınırsız depolama, bant genişliği ve bir etki alanı içeren aylık 12 dolarlık bir “Kişisel” planla başlar ve sınırsız katılımcı, bir Gmail profesyonel hesabı ve e-ticaret özellikleri içeren 18 dolarlık bir “İşletme” planı sunar . Bir “Çevrimiçi Mağaza” planı için giderseniz, ayda 26 ila 40 dolar arasında seçim yapabilirsiniz ; ikincisi, terk edilmiş alışveriş sepeti kurtarma ve hediye kartları gibi birkaç son dokunuş içerir. 26 dolarlık mağaza planının , e-ticaret için piyasa oranının biraz üzerinde olmasına rağmen, işlem ücreti alınmadığını belirtmek önemlidir . Böylece, belirli bir aydaki satış hacminize bağlı olarak, bu tasarruflar gerçekten artabilir.

Genel olarak, Squarespace’in web sitesi , ürünleri ile elde ettiğiniz ile iyi bir analogdur: temiz, profesyonel ve davetkar tasarım, ancak diğer inşaatçılardan aldığınız tasarım gücü veya özgürlük katmanları olmadan.

Kullanımı kolay: Weebly

Weebly, Wix’e göre radar altında uçtu ve 50 milyon web sitesi oluşturdu, ancak ihtiyaçlarınıza bağlı olarak bazı mükemmel seçenekler sunuyor. Basit ve kullanımı kolay bir editör, büyük bir site (25 ila 30 sayfadan fazla), sınırsız depolama, site taşınabilirliği ve / veya uygun fiyatlı ancak güçlü çevrimiçi mağaza özellikleri istiyorsanız, Weebly, Wix’in Goliath’ına iyi bir David oynuyor.

Editör kullanımı en kolay olanlardan biridir ve düşük öğrenme eğrisi yine de harika görünen siteler açmaktadır. Bu kullanım kolaylığı editörün eklentiler ve tasarım esnekliği açısından daha sınırlı olduğu anlamına gelir ve Wix gibi bir kurucunun sahip olduğu seçeneklere veya mobil kişiselleştirmeye sahip değildir. Yine de, testlerimizde, bu kısıtlamaları sınırlayıcı bulduğumuz bir noktaya hiç gelmedik. Yüksek oktanlı bir tasarımcı için, yine de ortaya çıkabilir.

Weebly’nin fiyatları Wix veya Squarespace gibi rakiplere benzer, ancak ücretsiz seçenekleri en cömert olanlardan biridir ve ayda sadece 5 $ karşılığında kendi alan adınızla (Weebly reklamlarıyla birlikte) ayağa kalkabilir ve yayınlayabilirsiniz. Onların 12 $ Ayda planı yaparken, size analitiği ve ticaret yetenekleri olan bir reklam içermeyen siteyi verecek 25 $ planı vergi ve gönderim hesap makineleri, envanter yönetimi ve indirimler gibi, size daha fazla mağaza araçları alır.

Weebly, zaman yatırımları açısından daha kısıtlı olanlar için iyi bir seçenektir ve ticaret seçenekleri Wix ve Squarespace gibi rakipleri geride bırakıyor. Daha sonra almayacağınız ve ayrılamayacağınızı bilen bir web sitesi oluşturucusuna taahhütte bulunmak isteyenler için Weebly, site oluşturucuda nadir bulunan başka bir ana bilgisayara geçebilmeniz için site dosyaları indirme olanağı da sunar. manzara.

 

Özel bir deneyim geliştirmek için en iyisi: Duda

Duda, 15 milyondan fazla web sitesi ile yukarıda belirtilen diğer üreticilerle karşılaştırıldığında daha küçük bir oyuncu ve belirli bir pazar segmentine odaklanıyor: tasarımcılar ve tasarım ajansları. Çok sayıda site yapan kişilere ve gruplara hitap eder, ancak güçlü ve kullanımı kolay bir üretici ve bir dizi farklılaştırılmış teklifle, çevrimiçi bir varlık geliştirmek isteyen herkes için iyi bir seçenek olarak ortaya çıkmıştır.

Duda‘nın oluşturucusu, mobil site özelleştirmesi, ayrıntılı veri analitiği (örn. Form gönderimleri, sayfadaki süre ve hemen çıkma oranı gibi gelişmiş metrikler) ve kullanıcı kişiselleştirme dahil olmak üzere, onu ayıran birçok özelliğe sahiptir; böylece belirli mesajları veya teklifleri kolayca görüntüleyebilirsiniz. kullanıcılar günün saatine, konumlarına veya tarama geçmişlerine göre değişir. Ayrıca çok dilli destekleri ve 10 ürüne kadar satış yapabilmenizi sağlayan ücretsiz bir e-ticaret eklentisi ile tanınırlar.

Duda‘nın fiyatı, Wix ve Weebly gibi ana rakiplerinden biraz daha yüksek , Temel plan için aylık 14 $ ‘ dan başlıyor . 22 $ ​​’ dan, siteniz için en fazla dört editör ekleyebilir (yalnızca Basic ile değil), gelişmiş analitiklere erişebilir ve Duda’yı Duda’nın satış noktalarından biri olan beyaz etiketli / özel markalı bir üretici olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayda 74 dolarlık “Ajans” planı, birden fazla müşteri için sayfa oluşturan web tasarımcılarına yöneliktir ve sekiz web sitesi ve taşınabilirlik için site dosyaları indirme yeteneği içerir.

Duda biraz pahalıdır, ancak analitik, çok dilli yetenekler ve daha iyi kişiselleştirme ve mobil kişiselleştirme gibi ana oyuncuların sahip olduğu bazı boşlukları doldurur.

 

En iyi Temel, hiçbir fırfırlar web siteleri için: GoDaddy

GoDaddy en iyi etki alanı adları ve web barındırma hizmetleri ile bilinir, bu nedenle bir web sitesi oluşturucusu da sunduğu anlamlıdır. Sorun şu ki, çok yardımcı bir hizmet gibi hissediyor – Wix, Duda ve Weebly gibi bazı ana oyuncuların sahip olduğu geliştirme süresi ve çabasında olduğu gibi görünmüyor. Bununla birlikte, basitlik arıyorsanız, GoDaddy iyi bir seçenek olabilir.

GoDaddy “GoCentral” oluşturucu mevcut en basit araçlardan biridir, ancak aynı zamanda en kısıtlayıcı olanıdır. Bir ya da iki saatte bir siteyi canlı hale getirebilirsiniz ve katı yapılar ve seçeneklerin eksikliği, çarpıcı biçimde benzersiz olmasa da iyi görüneceği anlamına gelir. Tek tek öğeler eklemek, sürüklemek veya bırakmak yerine genellikle önceden ayarlanmış metin, resim ve biçimlendirme içeren bir içerik “blok” eklemekle sınırlı olduğunuz için, belirli site düzenlemeleri yapmak biraz zordur. Editör, yanıt veren, serbest akışlı bir deneyim yerine, boşlukta bulunan bir Madlibs tarzı doludur.

Temel ürün teklifine bakıldığında fiyatlarına bir alan adı içermemesi biraz ironiktir, ancak bunun dışında pek fazla sürpriz yoktur. 6 $ aylık plan düz-up temel; 10 $ size bir PayPal seçeneği ve SEO yardımı verir; E-posta pazarlaması ve sosyal medya entegrasyonu için 15 dolarlık indirim ve aylık 20 dolarlık plan , oldukça etkileyici olan çevrimiçi mağaza yetenekleri içindir. Terk edilmiş bir araba kurtarma, envanter yönetimi, indirim ve promosyonlar ile Amazon, Etsy ve eBay entegrasyonlarından – çoğu yalnızca yalnızca daha yüksek fiyatlarla temin edilebilir.

GoDaddy iyi bilinen bir isim, ancak web sitesi üreticisi için değil. Yine de, özel stil yerleşimleri ve farklı temaları önemsemeyenler için süper basit ve pahalı olmayan bir seçenek olmasını seviyoruz.

 

Yazarlar ve blogcular için en iyisi: WordPress

WordPress Çoğu kişi WordPress hakkında konuştuğunda, genellikle WordPress.org adresinde bulunan ücretsiz açık kaynaklı yazılıma atıfta bulunur. Yazılım çok güçlü, ancak öğrenmek biraz zaman alıyor ve yine de bir web sitesi barındırma ve alan adı bulmanızı gerektiriyor. WordPress.org’un gelişmiş rotasına gitmek istiyorsanız, nasıl çalıştığını öğrenmek için WPBeginner veya WebsiteToolTester’da bulabileceğiniz kılavuzlar veya kılavuzlara göz atmanızı öneririz.

WordPress.com web sitesi oluşturucu başka bir şeydir. Yukarıda listelenen diğer inşaatçılara benzer ve öncelikli olarak blog yazarlarına ve yazarlara yöneliktir. Editör diğer hizmetlere kıyasla oldukça sınırlıdır, ancak kurulumu kolaydır ve blog yazmak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. Ayrıca Wix veya Weebly gibi sezgisel bir sürükle ve bırak editörü olmadığını da belirtmeliyiz.

Fiyatı oldukça ucuz, WordPress reklamlarını kaldırmak ve size 6GB depolama alanı sağlamak için aylık 5 ABD Doları’ndan başlayan fiyatlarla . Oradan 13GB depolama ve çevrimiçi satış özellikleri için 8 dolara ve son olarak özel temalar ve eklentiler kullanmanıza izin veren 25 dolarlık bir seçenek . 8 $ seçenek bir blog kurma ve bir noktada para kazanmaya düşünüyorsan iyi bir anlaşma gibi görünüyor.

Genel olarak, WordPress bir siteyi tasarlamak için çok fazla zaman harcamak istemeyen veya harcamak zorunda olmayan blogculara hitap etmektedir, ancak çoğu diğer kullanım durumları için çok sınırlı hissettirmektedir. Bununla birlikte, kullanıma hazır CMS (içerik yönetim sistemleri) seçenekleri arayan herkes Joomla ve Drupal’ıdüşünmelidir . Her ikisi de WordPress’ten daha az kullanıcı dostudur, ancak daha fazla özelleştirme seçeneği sunar. En az bir CNET editörü ayrıca Drupal ve Joomla’nın daha hızlı sayfa yükleme hızları sunduğunu da belirtti.

 

Temel e-ticaret için en iyisi: Shopify

Shopify , çoğu web sitesi oluşturma gereksiniminin en gözde favorisi ise, Shopify e-ticaret için bu rolü doldurur. Platform, çevrimiçi bir mağaza kurmak ve işletmek için kolay ve kullanıcı dostu bir yol sunar ve işlem boyunca işletme sahiplerini destekler. Shopify, çoğu “e-tailers” için başlamak için güvenli bir yerdir, Wix’e benzer olsa da, bu her senaryo için mükemmel olduğu anlamına gelmez.

Diğer ticaret odaklı inşaatçılar gibi, Shopify’ın platformu da ürün ve satış bilgilerinize yöneliktir. Neyse ki, perakende satış kurma konusunda tecrübesi olmayanlar için Shopify’ın süreci, sizi envanter, müşteri bilgileri, vergi ve nakliye ücretleri konusunda yönlendiren önemli bir adımı kaçırmamanızı sağlar. Ve hala bir sorunuz varsa, Shopify 24-7 telefon ve sohbet desteği ve aktif bir çevrimiçi topluluk forumu sağlar .

Kullanıcı tabanının adil bir şekilde tanımlandığı göz önüne alındığında, Shopify birçok seçenek seçeneği sunmuyor ve fiyatları pazar ortalamasının üzerinde geliyor. “Temel Shopify” planı ayda 29 ABD Dolarıdır ve bir çevrimiçi mağaza için temel gereksinimlerin çoğunu karşılarken, aylık 79 ABD doları planı hediye kartları ve daha fazla personel hesabı sunar. Bizim açımızdan, 50 $ ‘lık atlamayı temelden standarda göre rasyonelleştirmek zordu, ancak işlem ücretlerini ve nakliye indirimlerini düşürürseniz, mantıklı olabilir. Daha büyük bir operasyon yürütüyorsanız, aylık 299 dolarlık bir plan da sunarlar .

Shopify’ın ana dezavantajı muhtemelen fiyatlandırma modeli. Teknik ayrıntıların çoğuna dikkat edecek desteği, rehberliği ve inşaatçıyı istiyorsanız, ekstra maliyetler buna değer. Ve mevcut birçok uygulama caziptir, ancak fazladan maliyeti olanları kullanıyorsanız da ekleyebilirsiniz. Halen çektiğiniz farklı özellikleri göz önünde bulundurduktan sonra, satışlarınıza bağlı olarak ek eklenti ve işlem ücretlerinin toplam maliyetini hesaplamanızı ve ardından daha fazla ürün çeşidi ve kombinasyonları sunan BigCommerce gibi rakiplerle karşılaştırmanızı öneririz.

 

Büyük mağazalar için en iyisi: BigCommerce

BigCommerce ismini taşıyor – en fazla işlem ücreti ve sınırsız ürün çeşidi eksikliğinden faydalanabilecek orta ila büyük ölçekli çevrimiçi mağazalar için en iyisi. Mağaza üreticisi, Shopify’ın kullanımı kadar kolay olmayabilir, ancak alışmak için harcadığınız zaman miktarı size yol boyunca çok para kazandırabilir.

Editör, hazırlanırken birçok yeni özelliğe ve esnekliğe sahiptir, ancak yeni başlayanlar için çok zorlayıcı olan Wix’e benzer. Bununla birlikte, biraz deneyiminiz varsa, bu özellikler ve araçlar – ürün çeşitleri ve vergi oranları gibi – büyüdükçe veya zaten ölçeklendirilmişseniz, muhtemelen kullanışlı olacaktır.

BigCommerce’in fiyat kademeleri, Shopify’ın 29 $ (Standart) , 79 $ (Plus) ve 249 $ (Pro) değerleriyle aynıdır , ancak her seviyede elde ettiğiniz farklıdır. 29 dolarlık en düşük BigCommerce planı bile müşterilerine sınırsız kullanıcı, sınırsız bant genişliği ve depolama, sınırsız ürün ve ek işlem ücreti ödemiyor . Hatta eBay, Google Alışveriş ve Amazon ile bağlantı kurabilirsiniz. Fiyatlandırmanın biraz zorlaştığı yerlerde satış eşikleri var: Standart plan yalnızca 50.000 $ ‘dan daha düşük yıllık satışları desteklerken, Plus, 150.000 $’ a ve Pro, 400.000 $ ‘a kadar Pro’yu destekliyor. Bu nedenle, temel olarak işlem ücretlerinde çok fazla tasarruf edersiniz, daha fazla satış elde edersiniz, ancak yeterli satışınız varsa, bir sonraki plan kademesine yükseltmeniz gerekir.

Tüm çevrimiçi mağaza üreticilerinde olduğu gibi, ürün envanterinize ve beklenen satışlarınıza göre biraz matematik yapmaya değer. İşlem ücreti yok – hatta PayPal ile% 0,5 ila% 1 oranında tasarruf edebileceğiniz bir indirim anlaşması bile mevcut – büyüklüğünüze bağlı olarak büyük bir anlaşma yapıcı olarak bize saldırıyor, bu nedenle daha büyük bir işlemseniz, 15 günlük denemeden yararlanın ve BigCommerce’a bir şans verin.

Ve son olarak 11 Milyondan fazla üyesi bulunan : Bedava-Sitem

Yeni keşfettiğimiz ve tamamen Türkçe olan bedava-sitem.com adlı site kurma platformunda ücretsiz alt domainle hemen istediğiniz siteye kurabilirsiniz.

11,99 TRY (Reklamsız)‘den başlayan fiyatlarıyla size uygun bir site kurma seçeneği sunuyor. 19,99 TRY (Plus) paketini alırsanız, sınırsız alt sayfa açabilir, 50 adete kadar özel mail adresi alabilir, 1 GB Dosya, 2 GB resim yükleyebilirsiniz. Ayrıca ücretsiz müşteri hizmetleri, reklamsız oluşu ve sınırsız alt sayfa açma da işin cabası…

Bedava-Sitem.com’un öğrenmesi kullanımı kolay ve en dikkat çekici noktası ücretsiz internet sitesi oluşturucusu sunar. Tamamen usta tasarımcı ellerce, çağa uygun modern tasarım araçlarını ve metodlarını zihinlerinde tutarak size tasarımlanan ücretsiz şablonlar sunan bir platformdur. Sevdiğiniz görünümle kalmayıp aynı zamanda onu tam marka imajınızı yansıtması için kişiselleştirebilirsiniz. Bedava-Sitem ile sitenizi kurarken hiçbir kodlama bilgisine veya teknik altyapıya sahip olmanız gerekmez. Üstelik bu platformun tasarladığı tarzın oluşturacağınız internet sitelerinin Google ile uyumlu olduğunu size garanti eder.  Böyle bir uyum sayfanız için sayfa yükleme ve arama motoru sıralamaları açısından büyük bir avantaj sunar.

Burada tasarımların tamamı esnek ve kullanıcınızın sahip olacağı ekarn boyutunun ne kadar olduğu konusunda endişelenmenize hiç gerek yoktur. Çünkü bedava sitem zaten her çeşit ekran ebadının size garantisini sunar. Ona göre tasarım ayarlanır. tr.gg alanı kullandığınız süre boyunca tamemen ücretsizdir. İlaveten bedava sitem de ücretsiz 1 GB alana sahip olursunuz.

 

Bir web sitesi oluşturucusu nasıl seçilir

screen-shot-2019/05/14-at-3-09-11-pm
Wix

Seçenek zenginliği ve birçok web sitesi oluşturucusunun daha sonra almanıza ve ilerlemenize izin vermediği gerçeği göz önüne alındığında, ihtiyaç duyduğunuz şeyleri net bir şekilde düşünerek girmeniz önemlidir. Öncelikle önceliklerini ve yönünü belirleyerek, bir eşleşme bulmak ve yoldan alıcıların pişmanlık duymasını önlemek daha kolay olacaktır.

Fiyatlandırma açısından çoğu inşaatçı, her biri farklı özelliklere sahip iki ila dört farklı fiyat kademesi sunar. Bu, hizmetleri karşılaştırmayı zorlaştırabilir, çünkü elmalar ile elmaları sıraya koymak kolay değildir, ancak bu kullanışlı kılavuzu neden oluşturmamızın büyük bir nedeni!

Genel olarak konuşursak, yıllık abonelikle ayda 8 ila 10 dolar arasında inşa edilmiş iyi bir web sitesi elde edebilirsiniz. Çoğu e-ticaret planı ayda 20 ila 25 ABD Doları arasında değişmektedir ve birden çok düzenleyici ve VIP düzeyinde destek içeren bir işletme tarzı plana ihtiyacınız varsa, fiyatlar aylık 300 ABD Dolarına kadar çıkabilir.

Depolama ve bant genişliği genellikle sınırsızdır, ancak depolama kapasitesini plan katmanına göre artıran Wix gibi istisnalar vardır. Ve en düşük seviye planında bile iyi bir miktar vardır (3GB depolama alanı ve ayda yaklaşık 5.000 ziyaretçiyi destekleyecek kadar bant genişliği).

Fiyat ve depolama gibi büyük sorulardan sonra, hepsi aradığınız şeye bağlı. Aşağıda bir uzman gibi alışveriş yapmaya hazır olmanıza yardımcı olacak bazı yönlendirici sorular bulunmaktadır.

Sitenizin amacı nedir?

screen-shot-2019/05/14-at-3-10-23-pm
Squarespace

İlk adımınız, web sitenizin birincil amacını belirlemek olmalıdır. Bir ürün satmak ister misiniz? Hizmetiniz için potansiyel müşterileri çekmek? Bir portföy sayfası oluştur?

Öncelikle yükseltme hedefinizi belirleyerek, geliştiricinizde istediğiniz araç ve yeteneklere öncelik verebilecek ve hedefinize ulaşmanıza gerçekten yardımcı olmayan süslü bir eklenti ile iz bırakmayacaksınız. Öncelikle satışları arttırmakla ilgileniyorsanız, Shopify ve BigCommerce gibi e-ticaret uzmanlarına bakarak başlayın. Güzel bir portföy sitesi isteyen bir fotoğrafçı veya tasarımcıysanız, Wix ve Squarespace, başlamak için iyi yerlerdir. Wix, tasarım üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmak istiyorsanız Squarespace’in kenarını çizebilir, ancak işiniz için şık bir çerçeve istiyorsanız Squarespace daha iyi olabilir.

Sadece kullanımı kolay bir şey istiyorsanız, Weebly ve GoDaddy’nin her ikisi de sezgisel inşaatçılar sunar, Weebly daha fazla özellik sunar ve incelik sunar, GoDaddy ise çok daha basit ve daha sınırlıdır. Bir site veya mağaza kuruyorsanız ve kullanıcılara özelleştirilmiş bir deneyim sunmak istiyorsanız veya sitenizin mobil sürümü için özel bir aklınız varsa, Duda en özelleştirme yeteneklerini sunar. Tasarım kararları ve süslü editörler tarafından rahatsız edilemeyecek bir terbiyeciyseniz, WordPress blogunuzu hazırlamanıza yardımcı olabilir ve okuyucularınıza ulaşmak için iyi yollar sunar.

Web sitenizi oluşturmak için ne kadar zaman harcamak istiyorsunuz?

Bu açıkça, bir dizi etkene bağlı olarak değişecektir, bunun en azından bir tasarım vizyonundan ne kadar net olduğu ve bir web sitesi oluşturma konusunda deneyiminiz olup olmadığı. Söylendiği gibi, her editör düzenleme arayüzünün özelliklerine, esnekliğine ve sezgisel tasarımına bağlı olarak farklı bir kullanılabilirlik seviyesine veya kullanım kolaylığına sahiptir. Spektrumun bir ucunda, kullanımı çok kolay ama aynı zamanda kapsamlı olan Wix gibi bir yapıcınız var – çok sayıda seçenek ve araç, bir siteyi hızlı bir şekilde hazırlamayı zorlaştırıyor. Diğer taraftan, WordPress veya GoDaddy gibi bir yapımcınız var, her biri sayfalarınızı oluştururken size birçok seçenek sunmuyor.

Çoğu kişi, sizi çevrimiçi ortamda iyi bir şekilde temsil etme amacına hizmet etmek için sitelerine yeterince zaman ayırmak isteyecektir, bu nedenle genellikle editörünüzü öğrenmek için zaman ayırmanızı ve mevcut birçok seçenekten yararlanmanızı öneririz.

Ne kadar tasarım kontrolü istiyorsun?

screen-shot-2019/05/14-at-3-11-53-pm
Wix, oldukça kapsamlı bir site düzenleme araçları paketi sunar.Wix

Bu, zaman yatırımıyla el ele gider, çünkü ne kadar fazla kontrol sahibi olursanız, o kadar fazla seçim yapmanız gerekir. Oldukça katı bir tasarım yapısına sahip olan ancak yine de fontları, renkleri ve içeriği özelleştirmenize izin veren Squarespace gibi inşaatçılar var ve spektrumun diğer ucunda Wix gibi bir siteniz var, sitenizde herhangi bir yere nesneler yerleştirmenize izin veriyor ( kendi riskiniz!) veya mobil deneyimi kişiselleştirmenize veya göz atma geçmişinize göre özel kullanıcı deneyimleri oluşturmanıza olanak sağlayan Duda.

Siteniz ne kadar büyük?

Bazı editörler büyük site yapılarına (40 artı sayfa) diğerlerinden daha fazla yöneliktir, bu nedenle tonlarca sayfa ve bölüm olup olmayacağınızı veya büyüleyici bir dijital kartvizit veya fantezi çalışması alanında olup olmadığınızı bilmek önemlidir. portföy.

Gezinme seviyelerinin sayısı (örneğin, benzer dosya klasörleri (veya Başlangıç ) hakkında düşünebilirsiniz : başka bir dizindeki bir dizindeki sayfa üç gezinme düzeyini temsil eder) önemli bir husus olabilir. Çoğu sayfa muhtemelen iki seviye kullanır – bölümler ve her bölümdeki sayfalar, ancak çevrimiçi mağazalar ve diğer tür siteler daha fazlasına ihtiyaç duyabilir. Weebly ve BigCommerce büyük site yapılarını destekleyen inşaatçıların muhtemelen en iyi örnekleridir, Squarespace ve Wix ise sizi iki seviyeli navigasyonla sınırlandırıyor.

E-ticaret ne kadar önemlidir?

Araştırdığımız her üreticinin bir e-ticaret seçeneği var, ancak bu onların hepsinin görevi yerine getirdiği anlamına gelmiyor. WordPress gibi bir site, planınız çevrimiçi ürünler satmaksa gerçekten istediğiniz bir şey değil, Shopify veya BigCommerce gibi bir site ise açıkça çevrimiçi satışlara odaklanmış durumda. Gerçekten sadece temiz ve kullanımı kolay bir çevrimiçi sanal mağazaya sahip olmak istiyorsanız, özel e-ticaret oluşturucularından biri en mantıklı olanıdır, ancak daha fazla yardımcı bir hizmet veya daha iyi bir hizmetse, en iyisini hisseden ve e-ticaret seçeneğine kaydolan üretici. Başka bir plan kullanarak ücretsiz olarak 10 ürün satmanıza izin veren Duda gibi inşaatçılar bile var.

Satış işleminiz ne kadar büyük?

screen-shot-2019/05/14-at-3-38-32-pm
Birçok web sitesi üreticisi Square’in ödeme çözümlerini destekliyor.Kare

İşlem ücretleri. Küçük işletme sahipleri olmasak da matematikten hoşlanıyoruz ve bu değişken bizi özellikle önemli olarak etkiledi. % 3 tedarikçi işlem ücreti ile ayda 10.000 ABD doları ürün satıyorsanız, her ay 300 ABD Doları harcıyorsunuz. Web sitenize ana bilgisayardan% 1 ila% 3 oranında ekstra ödeme yapıyorsanız, bu 100 ila 300 ABD Doları arasında bir değerdir. Bu rakamlar, ödediğiniz aylık ücreti büyük ölçüde artırır ve önemli ölçüde daha fazla satış yapıyorsanız daha da fazlasını toplar. Bu yüzden bir inşaatçı seçmeden önce, işlem ücretleri hakkındaki iyi baskıyı okuduğunuzdan emin olun.

Birçok inşaatçı Kare veya Paypal oranı üzerinden ücret talep etmez (genellikle% 3), ancak bazıları ücrete tabidir . Shopify Payments kullanmazsanız ekstra Shopify, ancak hizmetlerini kullanırsanız% 3’ün altında bir oran elde edebilirsiniz. Daha sonra, BigCommerce gibi ekstra ücret almayan ve hatta PayPal indirimi olan siteler var, ancak her plan için satış limitleri var.

Kitaplara yakından dikkat eden akıllı ve anlayışlı bir işletme sahibi olduğunuzu biliyoruz, ancak size hatırlatmanın hala yardımcı olacağını düşündük: kayıt olmadan önce matematiği yapın.

Ev sahibiyle ne kadar esnek olmak istersiniz?

En üstte belirttiğimiz gibi, birçok inşaatçı sizi hizmetlerine hapseder, ancak hepsini değil. Taahhüt etmekten korkuyorsanız veya işletmeniz veya hizmetleriniz geliştikçe değişmek isteyebileceğinizi düşünüyorsanız, web sitesi dosyalarınızı başka bir ana bilgisayarda kolay kullanım için indirmenize izin veren Weebly veya Duda gibi bir servise gidin.

Buradaki diğer büyük faktör ücretsiz deneme süresi. Endüstri standardı yaklaşık 14 gündür, ancak bazıları bir aya kadar çıkar ve diğerleri deneme süresi yoktur, ancak memnun değilseniz 30 gün içinde paranızı geri verecektir.