×

Insync 3.0.25.40643

Insync 3.0.25.40643

Insync 3.0.25.40643

 

Insync , dosya gezgine bir Google Drive ve OneDrive klasörü ekleyerek bulut dosyalarınıza çevrimdışı erişim sağlar . Üstelik Linux ve Mac ile de uyumlu. Keyfini çıkarın.

Insync, Google Dokümanlar’ı yönetmenize izin veren bir uygulamadır. Çalışma şekli popüler Dropbox’a çok benziyor. Yüklemeden hemen sonra, uygulamayı Google hesabınıza bağlayın. Hizmetinizde olan ve tercih ettiğimiz dosyaları yerleştirdiğimiz bir klasör var ve içerikleri anında bulutla senkronize ediliyor.

Insync‘in rekabet üzerindeki avantajı, açık anahtar alıcıları üzerinde tam kontrolü elinde tutmasıdır. İstemci aynı zamanda bir bilgisayarda birkaç hesap oluşturmanıza izin verir.

Üretici aynı zamanda seçilen dosyaların hızlı senkronizasyonunu da gerçekleştirmiştir. Yapmanız gereken tek şey insync dizininde bulunan dosyaya sağ tıklayıp Paylaş seçeneğini seçmek. Bu sadece Insync diziniyle sınırlı değil, çünkü her dosyayı hızlı bir şekilde diskteki herhangi bir yerde senkronize edebilirsiniz. Google Dokümanlar’ı Microsoft Office formatlarına dönüştürerek dokümanın düzenlenmesi büyük ölçüde kolaylaştırılmıştır.

Özellikler ve Öne Çıkanlar

Herhangi Bir Klasörü
Senkronize Etme Herhangi bir klasörü senkronize etmek, yerel depolamaya bulutlamak Insync‘in senkronizasyon süper güçlerinden biridir!

Birden Fazla Hesap
Her biri kendi yerel klasörüne sahip olan birden fazla Google Drive ve OneDrive Hesabından dosya senkronize edin.

Çevre Birimleri
Senkronize Harici sürücünüzü Google Drive veya OneDrive ile senkronize edin. Ya da her ikisi ile de!

Paylaşılan Sürücüler Senkronizasyonu
Ekip üyelerinize Google’a çevrimdışı erişim sağlayınesnek ve üretken iş akışları için Paylaşılan Sürücüler.

Dokümanlar Dönüştürme
Senkronize edilen Google Dokümanları otomatik olarak Microsoft Office ve OpenDocument’e dönüştürün.

Çapraz Platform
Senkronizasyonu çoklu platform insync ekmek ve tereyağı vardır genelinde dosyaları. Linux, Windows ve Mac ile uyumludur.

Seçici Eşitleme 2.0
Herhangi bir yerel klasörü Google Drive ve OneDrive ile eşitleyin veya tam tersi.

Çoklu Makineleri
Google Drive ve onedrive için 24/7 erişmesini istediğiniz gibi birçok bilgisayar gibi uygulamayı yükleyin.

SharePoint Senkronizasyonu
Paylaşılan Sürücülere Benzer şekilde, SharePoint dosyalarını ekip üyeleriyle çevrimdışı işbirliği için senkronize edebilirsiniz.

Kuralları Yoksay
Kuralları, böylece eşitleme sırasında Insync’in belirli dosya türlerini veya adlarını yoksaymasını sağlayacak şekilde ayarlayın. .Gitignore gibi çalışır.

Insync Nasıl Kurulur?

1. Google Drive veya OneDrive ile giriş yapın.

Insync‘i indirin ve yükleyin. Windows 7 ve üstü ile uyumlu. Kurduktan sonra, Google Drive veya OneDrive üzerinden oturum açmanız istenir.

2. Dosyalarınızı Selective Sync 2.0 ile senkronize edin

Herhangi bir yerel dosyayı ve klasörü buluta kadar senkronize etmek için Local Selive Sync kullanın. Herhangi bir bulut dosyasını ve klasörünü masaüstünüze senkronize etmek için Cloud Selective Sync kullanın .

3. Windows Gezgini’nden Google Drive’a ve OneDrive’a erişin

Eşitlenmiş dosyalar, dosya gezgini içindeki Temel Klasörünüzde güvenle saklanır.

Bu sürüm Insync’nin 15 günlük deneme sürümünü içerir.

 

İndirTık