×

AOMEI Backupper Standard 5.0

AOMEI Backupper Standard 5.0

Sistem arızasını veya veri kaybını önlemek için yedekleme önemlidir ve gereklidir. AOMEI ücretsiz yedekleme yazılımı , sisteminizin ve verilerinizin güvenliğini sağlamak için temel ve gelişmiş özellikler sunar.

AOMEI Backupper Standard , ücretsiz ve kullanımı kolay bir yedekleme yazılımıdırWindows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista ve Windows XP için (tüm sürümler, her ikisi de 32 / 64bit). Sistem / sabit disk / bölüm / dosya / klasör yedekleme, geri yükleme ve klonlamanın yanı sıra zamanlama, artımlı, diferansiyel yedekleme, NAS ve ağa yedekleme, dinamik disk birimleri yedekleme, GPT disk yedekleme, sistem sürücüsünü yedekleme ve geri yükleme işlemlerini destekler UEFI önyüklemesine dayanarak, Windows PE & Linux önyüklenebilir CD’si oluşturma, Windows PE Önyüklenebilir CD’si oluştururken elle ek sürücüler ekleme, işlemi geri yükleme veya klonlama sırasında SSD’yi optimize etmek için bölüm hizalama, e-posta bildirimleri gönderme, Dosyaları bir ağdan diğerine Yedekleme veya Geri Yükleme , görev adını ve yedekleme görüntülerinin dizini düzenleme , yedekleme günlükleri yönetimi, tüm yedekleme görevlerini verme veya alma vb.

Bu yazılımın benzersiz işlevi VSS, Microsoft’un sistem veya veri yedekleme işlemine olanak sağlayan bir teknoloji olan uygulamalar, çalışan uygulamalar tarafından kesintiye uğramayacak. PXE önyükleme aracı: LAN içinde birden çok istemci makinesini ağ üzerinden AOMEI Windows PE kullanarak ve Sistem bakımı için bir ana makinede Linux mikro sistemi veya kendi kişiselleştirilmiş önyüklenebilir görüntü dosyanız. Bu yüzden çok verimlidir çünkü yedekleme yaparken hala mevcut olabilir. Ayrıca, bu sürüm ev kullanıcıları ve ticari kullanıcılar için ücretsizdir.

Özellikler ve Öne Çıkanlar

Sistem Yedekleme
Windows işletim sistemi, yüklü uygulamalar ve işinizi kesintiye uğratmadan özel ayarlar dahil olmak üzere tüm içeriğin tek tıklatmayla yedeklenmesini sağlar.

Dosyalar / Klasörler Yedeği
E-posta, fotoğraflar, videolar, belgeler, oyunlar ve programlar gibi bireysel dosya ve klasörleri güvenle yedekleyin. Ayrıca dosyaları bir ağdan / NAS’tan diğerine yedeklemeyi de destekler.

Disk Yedekleme
Temel disk, dinamik disk, MBR disk, GPT disk, harici disk, USB flash sürücü ve Windows tarafından tanınabilen diğer depolama aygıtları dahil olmak üzere sabit disk sürücülerinizi yedekleyin.

Bölüm Yedekleme
Eğer diskin tamamını değil, yalnızca bir veya daha fazla belirtilen bölümü veya dinamik birimi yedeklemek istiyorsanız. Bu ücretsiz yedekleme yazılımı, bölümleri veya dinamik birimleri sıkıştırılmış bir görüntü dosyasına yedeklemenizi sağlar.

Dosya Senk.
Dosyaları ve klasörleri, yerel diskler, harici sabit sürücüler, çıkarılabilir USB flash sürücüler, NAS veya ağ paylaşımlı klasörler için bir zamanlamayla otomatik olarak senkronize edin.