×

Connectify Hotspot 2019.1.2.40048

Connectify Hotspot 2019.1.2.40048

Connectify Hotspot , Windows PC veya diz üstü bilgisayarınız için bir yazılım yönlendiricisidir. Connectify Hotspot ile PC’nizi gerçek bir WiFi etkin noktasına dönüştürebilir ve bilgisayarınızın İnternet bağlantısınıdiğer herhangi bir PC veya mobil cihazla Wi-Fi olarak paylaşabilirsiniz .

Özellikler ve Öne Çıkanlar

Kolayca Wi-Fi Hotspot Oluşturun ve Tüm Cihazlarınızı Bağlayın
Hotspot’unuza bir ad ve şifre verin, artık hazırsınız. Bu araç sadece dünyanın en güçlü etkin noktası yazılımı değil , aynı zamanda en kolayı. Sadece Hotspot’una bir isim ve şifre ver ve gitmeye hazırsın.

Her Türlü İnternet Bağlantısını Paylaşma
Connectify Hotspot, bilgisayarınızı kolayca bir Wi-Fi Hotspot’a dönüştürmenize olanak tanır, böylece Internet’i tüm cihazlarınızla paylaşabilirsiniz. Tek bir tıkla kablosuz bağlantıyı WiFi’ye dönüştürün ve mevcut bir kablosuz ağı Wi-Fi olarak paylaşın.

Güvenli ve Güvenli Paylaşmanın Keyfini Çıkarın
Hotspot’unuz, tıpkı geleneksel bir yönlendirici gibi, WPA2-PSK şifrelemesi ile otomatik olarak korunur. Bu, tüm kullanıcıların mevcut en güvenli ve en güvenli WiFi paylaşım deneyimini elde ettiği anlamına gelir. Sonunda

Cihazla Ağ Kullanımını İzleyin
! Tüm bant genişliğini kullanan arkadaşını bulabilirsin. En yeni özellik, çeşitli bağlı istemci cihazlarınızın bir bakışta ne kadar veri kullandığını izlemek için size gerçek zamanlı grafikler sunar.

Dosyaları Bağlı Cihazlara Fling
USB sürücülerin etrafından dolaşmayı unutun. Bu şeylerin nerede olduğunu bilmiyorsun. Germ-bilmeceli USB sürücüler gitti. Hotspot, Internet bağlantısına bile ihtiyaç duymadan, dosyaları doğrudan kablosuz olarak doğrudan bağlı aygıtlara göndermenize izin veren tek yazılım yönlendiricisidir. İdeal bir dünyada her şeyi bu şekilde geçebilirdik, ama şimdilik sadece dosyalar. Sınırsız dosya geçişini açmak için PRO veya MAX alın.

Not : 2 (iki) gün deneme sürümü. .NET Framework gerektirir . Sınırlı işlevsellik