×

VMware Workstation Pro 15.0.4 Build 12990004

VMware Workstation Pro 15.0.4 Build 12990004

VMware Workstation Pro Sen Lets Çoklu İşletim Sistemleri Run Tek Windows veya Linux PC üzerinde (Windows VM’lerin dahil) Sanal Makineler olarak. Program, teknik uzmanların aynı PC’de aynı anda birden fazla x86 tabanlı işletim sistemi çalıştırarak yazılım geliştirme, test etme, gösterme ve dağıtma şeklini değiştiriyor. 15 yıllık sanallaştırma mükemmellik ve 50’den fazla endüstri ödülü kazanan üzerine kurulu VMware Workstation , kullanıcılara eşsiz bir işletim sistemi desteği, zengin kullanıcı deneyimi ve inanılmaz performans sağlayarak masaüstü sanallaştırmayı bir üst seviyeye taşıyor. 

VMware İş İstasyonusanal bir makinede sunucu, masaüstü ve tablet ortamlarını çoğaltmak için en yeni donanımdan yararlanır. Yeniden başlatmadan, aynı bilgisayarda aynı anda Linux, Windows® ve daha fazlasını içeren birçok işletim sisteminde uygulamalar çalıştırın. Yazılım, yeni işletim sistemlerini değerlendirmeyi, yazılım uygulamaları ve yamalarını test etmeyi ve referans mimarileri yalıtılmış ve güvenli bir ortamda gerçekten kolaylaştırır. Başka hiçbir Masaüstü Sanallaştırma Yazılımı , Workstation’ın performansını, güvenilirliğini ve en ileri özelliklerini sunmaz.

Sanal bir makineyi paylaşmak, uygulamalarınızı daha benzer bir ortamda ekibinizle paylaşmanın ve test etmenin en hızlı yoludur. Önceden yüklenmiş sanal makinelerin bir deposunu istediğiniz her yapılandırmada ekip arkadaşlarınız, departmanınız veya kuruluşunuzla paylaşmak için programı sunucu olarak çalıştırın. Bu araç, sanal makineleri paylaşırken kullanıcı erişimi üzerinde kurumsal kalibre kontrolü sağlar. 

Özellikler ve Özellikler 

Tek PC’de
Birden Çok İşletim Sistemi Çalıştırın Uygulama, aynı Windows veya Linux PC’de aynı anda birden fazla işletim sistemi çalıştırmanıza izin verir. Kod geliştirmede, çözüm mimarisinde, uygulama testindekullanılmak üzere yapılandırılabilir sanal ağ ve ağ durumu simülasyonu ile birlikte gerçek Linux ve Windows VM’leri ve diğer masaüstü, sunucu ve tablet ortamları oluşturun, ürün tanıtımları ve daha fazlası. 

VMware vSphere’e
bağlanın Hem sanal makineleri (VM) hem de fiziksel ana bilgisayarları başlatmak, kontrol etmek ve yönetmek için vSphere, ESXi veya diğer İş İstasyonu sunucularıyla güvenli bir şekilde bağlanın. Yaygın bir VMware hipervizörü üretkenliği en üst düzeye çıkarır ve VM’lerin yerel PC’nizden PC’nize kolayca aktarılmasını sağlar. 

Herhangi Bir Platform
İş İstasyonu için Geliştirin ve Test Edin Pro yüzlerce işletim sistemini destekler ve Docker gibi bulut ve konteyner teknolojileri ile çalışır. 

Güvenli ve İzolasyonlu Ortamlar
Farklı gizlilik ayarları, araçları ve ağ yapılandırmaları ile güvenli bir ikinci masaüstünü çalıştırın veya işletim sistemi açıklarını araştırmak için adli araçları kullanın. İş istasyonu, sektördeki en güvenli hiper denetleyicilerden birini sağlar ve BT güvenlik uzmanları için güçlü özellikler sunar. 

vSphere Connectivity
vSphere, ESXi veya diğer Workstation Pro sunucularına bağlanmak için Workstation Pro kullanın. Uzak Linux veya Windows VM’leri (ve diğerleri) kullanın, güç işlemlerini yönetin veya VM’leri vSphere ortamlarına ve vSphere ortamlarından aktarın. Ortak bir VMware hipervizörü basit taşınabilirlik sağlar. 

Hızlı Çoğaltma İçin Klonlar
Aynı VM kurulumunu tekrar tekrar oluştururken zamandan ve emekten tasarruf edin ve tam bir kopya edin. Fiziksel disk alanını önemli ölçüde azaltırken bir VM’yi hızla kopyalamak için “Linked Clones” kullanın. Başkalarıyla paylaşılabilen tamamen izole edilmiş kopyalar oluşturmak için “Tam Klonlar” kullanın. 

Faydalı Anlık Görüntüler Anında
geri dönmek için bir geri dönüş noktası oluşturun; bu, bilinmeyen yazılımları test etmek veya müşteri demoları oluşturmak için mükemmeldir. Birden çok anlık görüntü, birden fazla işletim sistemi kurmaya gerek kalmadan çeşitli farklı senaryoları test etmeyi kolaylaştırır. 

Güçlü Sanal Ağ
VM’ler için karmaşık IPv4 veya IPv6 sanal ağları oluşturun veya gerçek dünyadaki yönlendirme yazılımlarını ve araçlarını kullanarak tam veri merkezi topolojileri tasarlamak için üçüncü taraf yazılımlarla tümleştirin. İş İstasyonunda Yeni olan paket kaybı, gecikme ve bant genişliği kısıtlamalarını tanıtmak için Ağ Simülasyonudur. Windows PC için 

Yüksek Performanslı 3D Grafik
VMware Workstation Pro, 3D uygulamaları çalıştırırken akıcı ve duyarlı bir deneyim sunmak için DirectX 10 ve OpenGL 3.3’ü destekler. AutoCAD veya SOLIDWORKS gibi en zorlu 3D uygulamalarını Windows VM’de yerel performansa yakın olarak çalıştırabilirsiniz. 

Yüksek Çözünürlüklü Ekran Desteği
Workstation Pro, masaüstleri için yüksek çözünürlüklü 4K UHD (3840×2160) ekranları ve dizüstü bilgisayarlarda ve x86 tabletlerde kullanılan QHD + (3200×1800) ekranları destekleyecek şekilde optimize edilmiştir. Ayrıca, mevcut bir 1080p HD ekranla birlikte yeni bir 4K UHD ekran gibi farklı DPI ayarlarına sahip birden fazla monitörü de destekliyor. 

Çapraz Uyumluluk
VMware ürün portföyünde yayınlanabilen veya Horizon FLEX’te kullanım için sınırlı VM’ler oluşturabilen Linux veya Windows VM’leri oluşturun. Açık standardı bile destekler, böylece diğer satıcılardan VM’ler oluşturabilir ve oynatabilirsiniz. 

Canavar Sanal Makineleri
En zorlu masaüstü ve sunucu uygulamalarını sanallaştırılmış bir ortamda çalıştırmak için 16 vCPU, 8 TB sanal disk ve 64 GB belleğe sahip devasa VM’ler oluşturun. Grafik yoğun uygulamalara, bir VM’ye 2GB’a kadar kullanılabilir ana bilgisayar video belleği tahsis ederek ek bir destek verin. 

Sanal Makinelere Sınırlı Erişim
Sürükle ve bırak, kopyala ve yapıştır ve uygulamaların USB cihazlarına bağlantısı gibi uygulama ayarlarına erişimi kısıtlayarak kurumsal içeriği koruyun. Yalnızca yetkili kullanıcıların erişimini sağlamak için sanal makineler şifrelenebilir ve şifre korumalı olabilir. 

Paylaşılan Sanal Makineler
Simüle edilmiş bir üretim ortamında uygulamaları hızla paylaşın ve test edin. Önceden yüklenmiş Linux ve Windows VM’lerinin havuzunu takım arkadaşlarınız, departmanınız veya kuruluşunuzla istediğiniz her yapılandırmada paylaşmak için VMwareWorkstation Pro’yu bir sunucu olarak çalıştırın. 

Not : Ücretsiz 30 Günlük Tamamen İşlevsel Deneme Sürümü.