×

ZoneAlarm Pro Firewall 15.6.121.18102

ZoneAlarm Pro Firewall 15.6.121.18102

ZoneAlarm PRO Firewall ile bilgisayar korsanlarının ve davetsiz misafirlerin PC’nize erişmesini engelleyin . Mevcut anti-virüs ile çalışır. Diğer güvenlik duvarlarından farklı olarak, şüpheli davranışlar için programları izleyerek derin sistem saldırılarını engellemek için sessiz, otomatik giden bir güvenlik duvarı ve OSFirewall içerir. Kimlik avıkoruması , çevrimiçi yedekleme ve kimlik koruma hizmetleriyle daha fazla koruma sağlanır . Tüm kullanıcılar için kolay ve otomatik.

Özellikler ve Öne Çıkanlar

İki Yönlü Güvenlik Duvarı
İnternet saldırılarını ön kapıda durdurur ve hatta çıkışta hırsızları yakalar. İki yönlü güvenlik duvarı, sizi hackerlara görünmez hale getirirken, gelen ve giden saldırılara karşı proaktif olarak korur.

Gelişmiş Güvenlik Duvarı
Hiçbir ürün% 100 değildirvirüslere veya casus yazılımlara karşı etkilidir . ZoneAlarm’ın gelişmiş güvenlik duvarı, geleneksel antivirüs ve güvenlik paketlerini atlayan en karmaşık yeni saldırıları bile tespit etmek ve durdurmak için bilgisayarınızdaki davranışları izler.

Ek Katmanlar
Çok sayıda gelişmiş koruma katmanı, benzersiz güvenlik sağlar.

Takip
Etme Veri toplama şirketlerinin sizi çevrimiçi izlemelerini engelleme. Özel verilerinizi kimin alacağını kontrol edin.

Kimlik Koruma Hizmetleri
Kimlik hırsızlığı herhangi bir yerde, herhangi bir yerde olabilir. ZoneAlarm üstün PC tabanlı koruma ve özel veri şifreleme sağlar ve ayrıca çevrimdışı kimlik koruma hizmetleri sunar.

Çevrimiçi Yedekleme
Vergi iadeleriniz, müziğiniz ve fotoğraflarınız değerlidir. Kayıp, hırsızlık, yanlışlıkla silme veya disk arızası durumunda dosyalarınızı koruyun.

Not : 30 günlük deneme sürümü. .NET Framework gerektirir .