×

Panda Dome Advanced 18.07.04

Panda Dome Advanced 18.07.04

Panda Dome Advanced (eski adıyla Panda Internet Security ), İnterneti gönül rahatlığı ile kullanmanıza izin veren bir güvenlik paketidir. Sizi virüslerden, casus yazılımlardan, rootkitlerden, bilgisayar korsanlarından, çevrimiçi dolandırıcılıktan, kimlik hırsızlığından ve diğer tüm İnternet tehditlerinden korur. Anti-spam motoru, gelen kutunuzu önemsiz postalardan uzak tutarken, Ebeveyn Denetimi özelliği çocuklarınızın Web’i güvenle kullanmasını sağlar. Ve en yenilikçi ve yeni algılama teknolojileri ve geliştirilmiş Kolektif Zeka sayesinde, çözüm artık önceki sürümlerden çok daha hızlı. Fidye yazılımlarına ve her türlü virüslere karşı koruma ! Büyük Ebeveyn kontrolleri, uygulama kilidi ve çağrı engelleyici.

20 yıldır Panda Güvenliğimüşterilerini virüslere ve diğer tehditlere karşı yeniliyor ve koruyor. Her zaman olduğu gibi, bilgisayarınızın kaynaklarının kullanımını en aza indirgemek için Panda ürünlerinin en iyi koruma teknolojilerini en yeni hız ve verimlilikle bir araya getirdiğinden emin olabilirsiniz. Bu ürün aynı zamanda tam bir rahatınız için yeni teknik destek hizmetleri içerir.

Verilerinizi
güvenceleyin Verilerinize, belgelerinize veya hassas bilgilerinize erişimi kontrol edin ve koruyun. İnternet güvenliği size huzur verir.

Huzur içinde Web’de gezinin
PC için Panda Dome Advanced, çevrimiçi hayatınızın tadını tam olarak çıkarabilmeniz için tasarlanmıştır. Bilgisayarınız, güvenlik duvarı ve wi-fi koruması için maksimum antivirüs ve çevrimiçi sahtekarlık koruması sağlar.

Verilerinizi yedekleyin
Yanlışlıkla sildiğiniz bu değerli tatil fotoğraflarını çaresizce kurtarmaya çalıştığınız zamanlara veda edin. Korumak istediğiniz dosyaları belirtin ve değerli bilgilerinizi kaybetme korkusu olmadan bilgisayarınızı kullanın.

Ailenizi koruyun
Panda Dome Advanced (eski adıyla Panda Internet Security) ailenizi uygunsuz içerikten (pornografi, uyuşturucu, silah vb.) Korur. Ebeveyn kontrolü, çocuklarınıza İnterneti kullanma özgürlüğünü verir, aynı zamanda uygunsuz olduğunu düşündüğünüz herhangi bir davranışı işaretler.

Not : 30 günlük deneme sürümü.